Nieuw op Netflix in week #40 (4 oktober t/m 10 oktober)

Deze nieuwe week brengt ons weer nieuwe films en series om te bekijken. Van een bekende Nederlandse serie tot een spannende film voor jou en je partner. Dit is wat er nieuw is op Netflix in week #40.

Morten – vanaf dinsdag 5 oktober op Netflix

Morten, een serie die overkomt van zijn tijd bij NPO en Ziggo. Nu mag dit politieke drama eindelijk op Netflix gestreamd worden. Dit verhaal gaat over politicus Morten Mathijsen. Hij en zijn politieke partij doen het plotseling zeer goed in de peilingen en Morten is zelfs op weg om de nieuwe minister-president te worden. Het gaat allemaal op rolletjes tot een duistere zaak uit het verleden naar boven komt en zijn reputatie dreigt te verpesten. Met man echt macht probeert hij dit probleem om te lossen om zijn goede reputatie te houden.

Bekijk hieronder de trailer:

 

Fifty Shades Freed – vanaf woensdag 6 oktober op Netflix

Fifty Shades Freed is een film uit 2018 en het derde deel van de Fifty Shades series. In dit deel zijn Anastasia en Chrisian Grey getrouwd en doen ze het vaak op spannende plekken. Anastasia krijgt wederom te maken met bad guy Jack Hyde, die zijn eigen intenties heeft.

Om voor te bereiden kan je Fifty Shades of Grey bekijken op Netflix. Deel twee is helaas nergens te vinden, dus die moet maar even overgeslagen worden.

Bekijk de trailer hieronder:

 

The Billion Dollar Code – vanaf donderdag 7 oktober op Netflix

The Billion Dollar Code gaat over het gevecht van de Winklevoss broers om de credits te krijgen voor het uitvinden van Google Earth. Dit is een antwoord op de film “The Social Network”. Dat verhaal werd verteld uit het standpunt van de winnaar Mark Zuckerberg en The Billion Dollar Code wordt verteld vanuit het perspectief van de verliezers, de Winklevoss broers.

Bekijk de trailer hieronder:

 

Ben je uitgekeken of wil je gewoon wat anders kijken? Bekijk dan onze top 10 series op Netflix