Standjes uit 50 Shades of Grey

Terwijl de film mateloos populair is bij de vrouwen kunnen de meeste mannen er niet echt warm van worden. Dat gaat veranderen. De film is namelijk een grote inspiratiebron voor iedereen die bereid is de grenzen te verleggen en de illustere wereld te ontdekken.

We bedoelen niet dat je jezelf direct moet overgeven aan allerlei fantasieën. In 50 Shades of Grey gaat het juist om de lading van de uitdaging. Vertaal dat naar je eigen situatie en je partner gaat je gewillig helpen om jou de nacht van je leven te bezorgen.

De ontmaagding

Het is waarschijnlijk een van de scenes die op je netvliezen gebrand staat als je de film hebt gezien. Anastasia ligt op haar rug met de knieën omhoog en geeft zo Christian Grey vrij toegang. In jouw variatie stoot je enkele keren op een rustige manier om vervolgens bijna op haar lichaam plaats te nemen terwijl je op je ellebogen rust. Zo krijgt ze nooit jouw volledige gewicht te verduren en kun je eenvoudig naar een gezamenlijk hoogtepunt toewerken.

Speel met een vorm van dominantie

De essentie van de film begrijpen we, maar dat wil niet zeggen dat je direct een heel scala aan attributen tevoorschijn moet halen, soms is een bepaalde vorm van dominantie het enige wat echt noodzakelijk is. Zij neemt in deze situatie de ‘on-all-fours’ positie aan. Kortom, kontje omhoog, hoofd naar beneden. Tergend langzaam neem je haar van achteren en trek je na enkele stoten terug. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dus zal zij eisen dat je verder gaat om de klus te klaren. Op zich is dit natuurlijk gewoon het bekende ‘op z’n hondjes’, maar doordat zij jou de opdracht geeft om door te gaan neemt zij de controle over en heb jij gewoon te doen wat ze je opdraagt.

Voorspel 04 MAN MAN

Het wijnglas

Waarschijnlijk heb al op talloze manieren geprobeerd meer variatie in je de slaapkamer in te brengen. In dit standje komt het dominante karakter nog meer naar voren, iets wat zelfs voor de meest ervaren minnaar een hele verademing kan zijn. Je partner neemt een slok wijn uit jouw mond tijdens een hartstochtelijke zoen. Vervolgens giet je wat wijn in haar navel, bind je haar polsen vast en plaats deze boven haar hoofd. Ze is machteloos en moet toezien hoe jij haar verwend en eindigt bij haar zones. Op het moment dat ze duidelijk aangeeft hier intens van te genieten ga je stiekem verder om haar hoogtepunt te bereiken. Wil je het extra spannend maken, laat haar dan even vastgebonden toekijken hoe jij geniet van je wijn voor je aan de slag gaat met haar lichaam.

Het zweepje

Eindelijk, BDSM draait om dominantie, macht, uitdaging en het zweepje past perfect in dat plaatje. Het is een attribuut, een hulpmiddel en mocht je denken dat je het kunt gebruiken om er echt mee tekeer te gaan, doe dat vooral niet. Jij bindt haar handen vast, blinddoekt haar en legt haar op haar rug op bed. Volkomen overgeleverd ga je tergend langzaam haar lichaam met de zweep beroeren terwijl je contact blijft maken. Dit kan je vervolgens nog spannender maken in een rollenspel, mocht dit aantrekkelijk zijn voor jullie.