Normaalste zaak ter wereld

Je kent het wel, je iets te veel alcohol gedronken en je gaat je persoonlijke avontuurtje aan. Uiteindelijk zit je ergens in een bos en weten je vrienden niet waar je bent. Normaal eindigt dit met een belletje en jullie komen weer bij elkaar. Bij deze dronken man liep het echter even iets anders.

Het begin van dit verhaal was gewoon een normaal dronken verhaal. Hij besloot een persoonlijk avontuurtje aan te gaan en eindigde in een bos zonder dat zijn vrienden wisten waar hij was. Nu zou er een belletje moeten gaan rinkelen, maar die bleef uit. Misschien nam meneer niet op of er was geen service in het bos, niemand die het weet.

 

Verstoppen voor jezelf

De vrienden van de Turkse Beyhan Mutlu werden bezorgd omdat Beyhan niet terugkwam. Ze besloten de autoriteiten in te schakelen en er werd een zoek-party uitgezet. Er waren grote groepen vrijwilligers die hielpen met zoeken. Terwijl Mutlu’s naam werd geroepen reageerde er ineens een man: “Naar wie zoeken we? Ik ben hier.” Wat blijkt, Mutlu was met de groep meegegaan om naar zichzelf te zoeken? Het is niet duidelijk hoe de dronken man daar terecht is gekomen en dat niemand heeft opgemerkt dat hij gewoon in de groep stond. Misschien was de omschrijving die gegeven was door zijn vrienden toch niet zo accuraat als ze dachten. En dan nog een dingetje, je zou toch denken dat zijn vrienden hem wel zouden herkennen in de groep mensen? Misschien moeten ze nog maar wat vaker afspreken want zo goed kenden ze elkaar blijkbaar niet.

Niet eens de eerste keer

Hoe gek het ook blijft dit was niet de eerste keer dat iemand zijn eigen zoek-party bijwoont. In 2012 was een Aziatische toerist vermist geraakt in IJsland. Deze toerist had blijkbaar niet door dat de omschrijving van de vermiste persoon verdacht veel op zichzelf leek.