Het landgoed van Tommy Hilfiger

Ook al lijkt 34 miljoen dollar zelfs voor Amerikaanse begrippen behoorlijk prijzig, in feite in het een koopje. Een penthouse bij Central Park gaat al gauw voor het dubbele weg. Uiteraard woon je dan wel in een buurt waar sterren als Marilyn Monroe, The Beatles en The Rolling Stones hun residentie hadden. Dat is nu niet het geval, maar de woning op 435-429 Round Hill Road, Greenwich doet het er zeker niet voor onder.

Dat het landgoed een bijna koninklijke uitstraling heeft, zal je niet verbazen. Tommy Hilfiger is nu eenmaal niet de eerste de beste ontwerper. Je mag dus een smaak- en stijlvolle inrichting verwachten. Dat komt goed uit: je zal niet teleur gesteld zijn. Je boekhouder waarschijnlijk wel, maar jij niet. Het  Stonehill-complex ligt op een formidabel stuk grond van acht hectare en is in één woord ‘waanzinnig’. Nu staat de Amerikaanse staat Connecticut al tijden bekend om de prachtige landschappen, maar dit is wel next-level.

 

Wat heeft de luxe woning te bieden?

Je hebt met de aankoop van dit pand de beschikking over meer dan 14.000 vierkante meter woonoppervlakte, verdeeld over drie verdiepingen. Behalve de 16 slaapkamers en 14 badkamers mag je dagelijks kiezen hoe je het landgoed betreedt. Klinkt raar, maar er zijn drie toegangspoorten. Je kunt natuurlijk de vraag stellen waarom iemand drie toegangspoorten wil hebben, maar Tommy Hilfiger deed dat wellicht omdat hij het zich gewoon kan veroorloven. Nog een dooddoener: de woning is voorzien van alle denkbare luxe en is in alle bescheidenheid een architectonisch hoogstandje. War er ook op je wensenlijstje staat voor een nieuwe woning, de kans is groot dat je het hier aantreft.

Zo heb je een luxe uitgevoerde, zonovergoten master suite, inclusief bubbelbad, verschillende kleedkamers en ruim opgezette vertrekken voor het hoognodige amusement. Een professioneel ingerichte keuken met de nieuwste apparatuur is vanzelfsprekend, net als een wijnkelder, een open haard, een speelkamer, een bioscoop en een zwembad met poolhouse. Grote kans dat je daarmee alles wat op je verlanglijstje staat kunt afstrepen.

Mocht je denken dat bovenstaande opsomming voldoende is, dan is er nog een kleine verrassing. Het landgoed beschikt ook over een volledig ingerichte sportschool met een overdekte half-court, massageruimte, kunstgrastennisbaan en een eethoek waar je super comfortabel met veertig vrienden kunt gaan chillen. Waarschijnlijk hoeven we je niet te vertellen dat de tuin uitstekend is onderhouden, bovendien heb je de beschikking over een eigen oprijlaan, compleet met lindebomen aan beide kanten. Mocht je schoonmoeder op bezoek komen, dan kun je haar fijn een slaapplek aanbieden in het op het landgoed aanwezige pension. In dat geval laat je haar subtiel weten dat ze niet welkom is in het landhuis. Daar hoeft ze ook niet te zijn, het omvat namelijk ook een aparte cottage en vier ruime slaapkamers.

Te koop voor 34 miljoen dollar

Kortom, voor de vriendenprijs van 34 miljoen dollar koop je in de meest letterlijke zin, je eigen stukje hemel op aarde. Met een beetje geluk kun je ook de inboedel voor een redelijke prijs overnemen en kun je er zo intrekken.

Benieuwd wat je in Nederland kan kopen voor een dergelijk bedrag? Bekijk dan eens de duurste woning op Funda.