Nieuw op Netflix in week #5

Voor deze week pakt Netflix groot uit. Niet alleen worden er nieuwe seizoenen van bestaande series én nieuwe series toegevoegd, ook veel films en documentaires zijn vanaf deze week te zien. De streaming service blijft hierdoor maar uitbreiden. Dit zijn de titels die jij deze week zeker niet mag missen.

The Stranger

Deze serie is gebaseerd op een boek van de thrillerschrijver Harlan Coben. Mocht je na het kijken van de serie fan zijn van de schrijver, dan heb je geluk. Coben en Netflix sloten een deal met elkaar, waardoor er maar liefst 14 (!) boeken van de schrijver zullen worden verfilmd voor de streaming service. The Stranger gaat over Adam Price, die gelukkig getrouwd is en twee kinderen heeft. Op een dag wordt hij vanuit het niets benaderd door een mysterieuze vrouw die zich voorstelt als ‘The Stranger’. Zij heeft nieuws over zijn vrouw, waarmee Adams hele leven overhoop wordt gegooid. Wat volgt is een zoektocht naar de waarheid én de identiteit van de vreemdeling, Al gauw blijkt dat Adam onderdeel is van een veel groter mysterie. Om uit te vinden wie nog te vertrouwen is kun je de serie vanaf donderdag 30 januari nieuw op Netflix kijken.

 

Night on Earth

Our Planet schotelt ons de ene na de andere indrukwekkende scène voor waarin het dierenleven centraal staat. Nu komt er een soortgelijke natuurdocumentaire, maar dan op een unieke manier. Het nachtelijke bestaan van dieren wordt namelijk uitgelicht. In de trailer is te zien hoe nachtdieren juist tot leven komen wanneer de rest van de wereld slaapt. Op de savanne, de noordpool en diep in de oceaan blijkt de nacht het moment voor veel dieren om over te gaan tot actie. Het resultaat is Night on Earth, dat vanaf woensdag 29 januari nieuw op Netflix staat.

 

Ragnarok

Deze serie is een Noorse Netflix Original en is gebaseerd op onderdelen van de Noorse mythologie. Twee broers beginnen op een nieuwe school in een klein stadje. Al gauw blijkt echter dat sommige inwoners krachten bezitten die wijzen op bovennatuurlijke machten. Ragnarok is de naam die in de mythes werd gegeven aan de eindstrijd tussen goden en reuzen. Keert de strijd weer terug in het dorpje? En aan wiens kant staat iedereen? De serie is een kruising tussen Elite, Percy Jackson en Dark en is vanaf vrijdag 31 januari op Netflix te zien.

Andere titels

Los van bovenstaande series en documentaire komen er nog meer titels nieuw op Netflix waar we al eerder over schreven. Uncut Gems gaat over een diamanthandelaar die steeds dieper in de schulden komt en Fenix is een Nederlandse serie over de Brabantse onderwereld. Genoeg nieuwe titels dus, als je het ons vraagt.