We Are The Champions – seizoen 1

De sportdocumentaire We Are The Champions is een must-see voor elke sportliefhebber. In zes afleveringen worden we namelijk geïntroduceerd aan de vreemdste en opvallendste ‘sporten’ die je in tijden hebt gezien.

Zo zien we hoe volwassen mannen achter kikkers aanspringen en hoe men opvallend goed is in het dansen met honden. Ook het achtervolgen van een rollende kaas staat centraal in de docu. De serie is lichte, vermakelijke kost die een kijkje geeft in verschillende culturen. Vanaf dinsdag 17 november staat seizoen 1 nieuw op Netflix.

 

O Sabor das Margaridas – seizoen 2

Seizoen één van O Sabor das Margaridas, ook wel bekend als Bitter Daisiesstond alweer een tijd op Netflix. Vanaf woensdag 18 november komt seizoen 2 daar ook bij. In het eerste deel volgden we de vrouwelijke detective Rosa. Een vermissing van een meisje in het dorpje Murias zet de spanningen meteen op scherp. Rosa bijt zich namens de Spaanse Koninklijke Marechaussee vast in de verdwijningszaak.

Ze beseft al gauw dat er een seriemoordenaar actief is. Bovendien is het rustige Murias toch minder rustig dan ze aanvankelijk dacht. Geleidelijk aan komen namelijk steeds meer geheimen aan het licht. Ben jij fan van detectives, dan moet je O Sabor das Margaridas zeker een kans geven. Op IMDb heeft de serie een 7.1 als score.

 

Nog meer Netflix films en series om te kijken

Dat er deze week niet zoveel nieuw op Netflix verschijnt, wil niet zeggen dat er ook niets meer te zien valt. Netflix barst namelijk van de goede series en films. Zo schreven wij eerder over de 10 beste Netflix thrillers volgens IMDb. Ook vertelden we je over de 10 mooiste Netflix natuurdocumentaires volgens IMDb. Thriller, documentaires of juist de grappigste komedies: Netflix heeft genoeg voor ons in petto. Bovendien is deze week (en naar alle verwachtingen ook de komende paar) ideaal voor kerstliefhebbers. Er worden namelijk meer dan genoeg kerstfilms toegevoegd aan het assortiment van Netflix.