Nieuw op Netflix (week #36)

Met deze films en series zul je de week wel kunnen vullen als je het aan ons vraagt.

Inception

Deze film zou zomaar in het lijstje van de 10 beste films van de 21ste eeuw kunnen komen. Met een 8.8 krijgt deze film de waardering die hij verdient. Leonardo Dicaprio kruipt in de rol van Cobb, een architect die zakelijke geheimen probeert te stelen met behulp van een speciale technologie. Met deze technologie wordt het mogelijk om iemands dromen te onderzoeken en ze binnen te treden. Met een team duikt Cobb in de dromen van een business-man, wat zorgt voor een heftig avontuur. Het goede nieuws is dat zakenman wordt gespeeld door niemand minder dan Cillian Murphy), dat wordt nog wat!

Je moet nog heel even wachten, maar morgen komt deze film op Netflix. Dit geeft je nog wel even de tijd om eens even goed te gaan zitten voor de vette trailer.

Elite seizoen 2

In 2018 is deze serie voor het eerst ge├»ntroduceerd. Nu mogen wij bekendmaken dat seizoen 2 op ons staat te wachten. De serie gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve priv├ęscholen van het land. De drie behoren niet echt tot de eliteklasse, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord. Mocht je deze serie nog niet hebben gezien, check dan hier de trailer van het eerste seizoen. Daarna kun je meteen door met seizoen 2, want die ligt op 6 september op je te wachten.

Mad Max

De maand september begon lekker door ook Mad Max als nieuw op Netflix te introduceren. Het is een echte klassieker, want deze film komt namelijk uit 1979. Natuurlijk is het beeld niet helemaal zoals je gewend bent bij de series van nu, maar als je van klassiekers houdt, is dit zeker een aanrader. De film is gisteren online gekomen, dus geniet ervan. Check hier de trailer: