Vrouw gebruikt handige Netflix trick

Of je nu naar de 10 beste mini-series kijkt of The Sinner seizoen 3 aanzet: Netflix is onze grootste vriend. Zeker in deze tijden zullen we menige avond slijten met een spannende serie of een goede film. We kunnen dus ook niet zonder ons geliefde account. Die mening lijkt een vrouw te delen. Zij verzon een ingenieus idee om toch Netflix te kunnen blijven kijken. Dit deed ze nadat de relatie tussen haar en haar vriend uitging. Uiteindelijk lukte het haar om haar slimme list twee maanden vol te houden.

Een plan waar over na is gedacht

De vrouw die met het ingenieuze plan kwam, maakte gebruik van het Netflix-account van haar ex. Dit deed ze niet door zomaar op zijn account films en series te kijken. Zoals je weet komt Netflix namelijk vaak met aanraders gebaseerd op de content die jij al hebt gekeken. Ook had haar ex haar gemakkelijk kunnen ontmaskeren als hij de ‘Verder kijken’ titels had gezien. Dus koos ze een ander idee.

‘Settings’ blijkt geheim Netflix account

Haar plan lukte door de naam van haar oorspronkelijke account aan te passen. Dit deed ze niet naar zomaar een naam, maar naar ‘Settings’. Ook koos ze voor een afbeelding die hierbij aansloot. Op deze manier leek het alsof ze niet langer meer op het account zat, maar dat dit enkel bedoeld was voor bepaalde instellingen. Haar ex-vriend kwam er na twee maanden achter en heeft aangegeven niet boos te zijn op zijn ex.

Geheimen die uitkomen

Heb jij momenteel een partner die gewoon gebruik maakt van jouw Netflix account? Dan hoef je je over deze streek gelukkig geen zorgen meer te maken. Toch is het belangrijk om te weten wat geheimen met je relatie doen. Zo kom jij in elk geval niet voor plotselinge veranderingen te staan. Met een gerust hart kunnen jullie dan weer een nieuwe film of serie aanzetten op Netflix.