Netflix verwijdert deze films en series binnenkort

Als we denken aan Netflix, zijn we vooral bezig met alles wat er op staat of wat binnenkort online verschijnt. Zo is recent de release datum van Vikings Seizoen 6 bekend gemaakt. Ook verscheen recent Hollywood, waarin het oneerlijke Hollywood na de WO-II centraal staat. Die nieuwkomers zijn echter niet zonder bijkomstigheden. Zo nu en dan verdwijnen er namelijk ook (grote) namen van het platform. De komende weken zullen we dus afscheid moeten nemen van deze films en series.

The Silver Linings Playbook

Met filmsterren als Robert DeNiro, Jennifer Lawrence en Bradley Cooper is deze film gevuld met grote namen. Hoofdpersoon Pat wordt na een lange opname in een kliniek ontslagen. Hij moet omgaan met zijn stukgelopen relatie en bipolaire stoornis. Hierbij wordt hij geholpen door de problematische Tiffany en zijn vader. Er ontstaat een liefde tussen Pat en Tiffany, wanneer zij samen trainen voor een danscompetitie. De film werd genomineerd voor 8 Oscars, waaronder de belangrijkste vijf. Op 15 mei wordt de film van Netflix verwijdert. Tot die tijd is hij dus nog één van de 10 beste komedies die op Netflix te vinden zijn.

 

The Great Gatsby

In deze film wordt de hoofdrol gespeeld door Leonardo DiCaprio. Hij speelt de mysterieuze Jay Gatsby, die extravagante feesten organiseert. Hij hoopt hiermee de aandacht te trekken van Daisy, het meisje op wie hij ooit verliefd werd. Nick, een jonge schrijver, wordt geïntrigeerd door Gatsby’s leven en diens feesten. Door Nick’s ogen volgen we Gatsby’s ondergang. Op 17 mei wordt The Great Gatsby van Netflix verwijdert. Mocht je nog een film zoeken voor een filmavond in het weekend, dan heb je nog één weekend de tijd daarvoor.

 

Andere films en series die van Netflix verdwijnen

Hou jij meer van series, dan moeten we je helaas meedelen dat de drie seizoenen van The Musketeers, waarin drie musketiers het Parijs van de 16e eeuw verdedigen tegen bedreigingen van binnen- en buitenaf. De serie is tot 15 mei te bingen. Ook series als Full House (tot 31 mei te zien) en Feed the Beast (tot 21 mei te zien) kunnen we binnenkort niet meer kijken.