De serie Kriger gaat over een infiltrant in een keiharde onderwereld

Kriger, Deens voor Krijger, is een keiharde serie over een motorbende. Dat het er in bendes hard aan toe kan gaan, wisten we al uit eerdere series en films. Denk bijvoorbeeld maar aan onze geliefde bendeleden uit Peaky Blinders. Ook in de Netflix serie The Inmate wordt er door rivaliserende bendes hard gestreden met elkaar. De Scandinavische filmmakers kunnen er ook wat van. In deze spannende serie krijgt een oorlogsveteraan de taak om in een gevaarlijke motorbende te infiltreren. Een undercovermissie die niet zonder gevolgen is.

Kriger

Een spion tussen de wolven in deze Netflix serie

Hoofdpersoon CC heeft een trauma overgehouden aan de oorlog. Hij zag daar zijn beste vriend sterven. Terug in Scandinavië wordt hij benaderd door de weduwe van zijn beste vriend. Zij is detective en is al twee jaar bezig met een zaak. Centraal in haar zaak staat een motorbende die zichzelf ‘The Wolves’ noemen. Deze mannen zijn bepaald geen watjes. Ze zien familie niet als die mensen met hetzelfde bloed, maar als die mensen voor wie jij bereid bent te bloeden of zelf bloed te vergieten. Aan CC de harde en levensgevaarlijke taak om als undercoverspion te infiltreren in de bende. Om het vertrouwen van de mannen te moeten winnen, zal hij echter ver moeten gaan. Het maakt van Kriger een ijzingwekkende serie.

Kriger Warrior serie

Bekende Scandinavische cast voor Kriger

Sommige castleden uit Kriger zul je wellicht herkennen van eerdere films en series waar ze in speelde. Zo speelde acteur Dar Salim al in Game of Thrones. De aantrekkelijke Danica Curcic zou je wellicht kunnen kennen uit The Bridge. Afgaande op het plot en de cast kunnen we met zekerheid zeggen dat je deze serie niet mag missen. De serie bestaat uit 6 afleveringen. Check hieronder de trailer en alle afleveringen op Netflix.