In de prachtige Arkup mag jij op het water gezien worden

De Arkup wordt ook wel vergeleken met een ‘moderne ark van Noach’. Dat is geen rare vergelijking, als je kijkt naar de grootte van de woonboot. Met maar liefst 404 m² heb je op deze woonboot alle ruimte waar je maar om kan wensen. Op het eerste gezicht zul je waarschijnlijk denken dat de Arkup een luxe villa is die aan een haven is gebouwd, maar niets is minder waar. De Arkup kan wel degelijk het water op. Wil de eigenaar voor langere tijd ergens aanmeren, dan wordt dit mogelijk gemaakt door 4 palen. Deze worden aangestuurd door druk vanuit het water en creëren zo een stevige basis.

Arkup luxe woonboot

Luxe inrichting én voorzieningen

De creatie is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de eigenaar over een oprolbaar dek en een zwemplatform. Verder ziet de inrichting van binnen er strak, open en zeer luxueus uit. Dat mag ook wel voor de prijs die aan het voertuig is verbonden. Voor $5,5 miljoen gaat de Arkup namelijk over de toonbank. Je hebt daarmee wel je eigen droomgebouw.

woonboot Arkup

De Arkup is milieuvriendelijk

Verder is de Arkup ook nog eens goed voor het milieu. Het regenwater opgevangen en automatisch gezuiverd, zodat je als bewoner zelfvoorzienend bent. De motoren werken bovendien voor 100% op zonne-energie. Hiervoor moet je dus wel aanmeren in een plek waar veel zon is. Momenteel ligt het gebouw dus ook in Miami.

woonboot Arkup

Toch nog even door sparen of verder kijken

De eerste Arkup is inmiddels compleet. Wij vragen ons af hoeveel er nog zullen volgen. Tot die tijd moeten mannen die op zoek zijn naar een nieuw onderkomen tóch nog even verder kijken (tenzij jij $5.5 miljoen hebt liggen). Wat dacht je bijvoorbeeld van het goedkoopste huis dat op Funda te koop staat?