Genie Bouchard

Ze gold als een grote belofte in het vrouwentennis, Genie Bouchard. Ze concurreerde met de absolute top, maar een lullig voorgeval maakte daar helaas verandering in. Na een uitglijder in een natte kleedkamer in 2015 op de US Open was Bouchard nooit meer haar oude sterke zelf. Ze stond voor eventjes op de zevende plek van de wereldranglijst, maar nu moet je je best doen om haar daar in terug te vinden. Zonde. Ze had een jaar voor haar ongeval zelfs de halve finales bereikt op de Australian Open en Roland Garros en stond op Wimbledon zelfs in de finale.

Date met een fan

Maar naast haar goede looks en haar kunsten op zowel het gravel als het gras, is het ook nog eens een hele toffe vrouw. In 2017 vond de Super Bowl tussen de Patriots en de Atlanta Falcons plaats. Genie was overtuigd dat Atlanta met gemak zouden winnen, maar ene John trok zijn stoute schoenen aan en reageerde: “als de Patriots winnen, gaan we op een date”? Bouchard durfde dat wel aan en antwoordde: “Sure”. Nou, je raadt het al, tegen alle verwachtingen in wisten de Patriots er met de winst vandoor te gaan. Genie Bouchard bleek een vrouw met ballen te zijn, want die date is er geweest. Ze plakten er zelfs een tweede afspraakje aan. En een derde en één vierde, maar daar bleef het ook bij. Fortune favours the bold zullen we maar zeggen.

Ondanks dat allemaal is ze natuurlijk een genot voor het oog. Kijk hieronder maar eens naar haar sexy Sports Illustrated shoot, dan weet je waar we het over hebben. Deze shoot komt uit het voorjaar van 2018 , maar de 26-jarige Canadese ziet er nog steeds fantastisch uit. Neem maar eens een kijkje op haar Instagram als je ons niet gelooft. Doe het sowieso maar even. Zal je geen spijt van hebben.

 

Er zijn natuurlijk ook prachtige dames op het Nederlandse gravel te vinden.