Veel te zien met een Netflix abonnement

Als het aankomt op het grote assortiment van Netflix, dan hebben we niets te klagen. Wekelijks komen er nieuwe toppers bij en vele klassiekers zijn al langer online te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de vette serie 24 of de Spaanse gangsterfilm Gun City. Grote kans dat jij dus een Netflix abonnement hebt. Door deze abonnementen kun je op zowel je televisie als je mobiel gebruik maken van de streamingdienst. Nu is er een nieuw abonnement in de omloop.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe mobiele optie

Het standaardabonnement voor Netflix kost €7,99 in de maand. Het zorgt ervoor dat er op één scherm tegelijk kan worden gekeken en heeft niet de opties voor HD-kwaliteit. De andere twee opties kosten €10,99 en €13,99. Deze stellen gebruikers in staat om in betere kwaliteit te bingen en laten meerdere gebruikers tegelijkertijd kijken. In India wordt er momenteel gewerkt aan een uitbreiding. Dit Netflix abonnement is alleen van toepassing op je mobiel.

netflix abonnement

Goedkoop alternatief

Omgerekend zal het nieuwe Netflix abonnement zo’n €4 euro per maand gaan kosten. Dat is dus erg weinig. Zit jij vaak lang in het vervoer of heb je thuis geen televisie, dan kan dit een goede optie zijn. Zo kun je voor slechts een paar euro in de maand urenlang op je mobiel series, documentaires en films kijken. Heb je echter een (grote) televisie, dan kan het je voorkeur hebben om daar films op te kijken. Met dit nieuwe Netflix abonnement kan dat echter niet meer. Het abonnement kan op meerdere mobiele apparaten worden aangesloten, maar er kan slechts op één apparaat tegelijkertijd worden gekeken.

Het Netflix abonnement zal de naam Mobile+ gaan krijgen. Momenteel is het nog niet zeker of en wanneer we Mobile+ ook in Nederland kunnen verwachten. Heb jij überhaupt nog geen abonnement afgesloten, dan raden we aan om dit maar snel te doen. Binnenkort kunnen we namelijk onder andere genieten van Undercover seizoen 2.