De perfecte kleding voor warm weer

Bij het selecteren van een stijlvolle outfit houden we met veel dingen rekening. De kleding moet lekker zitten en bijvoorbeeld overeenkomen met de stijl die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen. In de zomer moeten we ook rekening houden met de hoge temperaturen. Niemand houdt er immers van om al zwetend voor de dag te komen. Wij laten je daarom zien wat de perfecte kleding voor warm weer is.

Linnen lange broek

Een linnen broek is de perfecte broek voor als je toch een lange broek wil dragen, maar wel lekker luchtig gekleed wil zijn. Het materiaal zorgt ervoor dat je het niet benauwd krijgt en bovendien staat deze broek goed bij instappers en een overhemd of polo. Of je nu voor een wandeling gaat, een dag gaat varen of bij een strandpaviljoen aanschuift: de linnen lange broek is een goed voorbeeld van kleding voor warm weer die niet mag ontbreken.

linnen broek
Foto via Instagram Erik Forsgren

Wit T-shirt

Een wit T-shirt lijkt misschien saai, maar niets is minder waar. We vertelden je eerder al over de 10 manieren om een wit shirt te dragen. Zeker in de warme zomermaanden mag een wit T-shirt niet ontbreken in jouw garderobe. Donkere kleuren houden namelijk warmte vast, iets wat bij een licht shirt niet gebeurt. Bovendien zie jij in een wit t-shirt die zweetplekken nauwelijks.

 

Zonnebril

Of jij nou voor een browline gaat, een klassieke aviator of juist een model met ronde glazen; de zonnebril is onmisbaar. Accessoires zorgen ervoor dat de kleding voor warm weer die je hebt geselecteerd samenkomen en één outfit worden. Naast het feit dat je zonnebril je beschermt tegen de zon, is het een statement-item. Check daarom de 4 verschillende soorten zonnebrillen om te oordelen welk model het beste bij jouw stijl past.

zonnebrillen voor heren
Foto via Instagram Kosta Williams

Korte broek

Niet elke man is even fan van de korte broek. We moeten toegeven dat een pantalon of chino net wat klassieker en netter staat en je waarschijnlijk niet in een korte broek naar een chique restaurant gaat. Toch mag de korte broek niet ontbreken als je het hebt over kleding voor warm weer. Gelukkig zijn er genoeg stijlvolle exemplaren te ontdekken. Ga voor een katoenen of linnen variant in lichte kleuren en je zit hoe dan ook goed.

 

Linnen overhemd

Als je ons naar kleding voor warm weer vraagt, zijn linnen overhemden toch één van de fijnste kledingstukken om te rocken. Met opgerolde mouwen, een knoopje open en een zongebruinde huid is dit het perfecte, luchtige kledingstuk voor de warme zomerdagen.

linnen overhemd
Foto via Instagram Zeno Vic

Slippers

Sneakers, instappers en andere lage schoenen zijn allemaal geschikt voor de zomer. Toch is er niets zo lekker als met je blote voeten in een sandaal of slipper. Ideaal op het strand, maar ook als je lekker een dag thuis rondhangt en er even uit moet voor een snelle boodschap.