Welke kledingstukken vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen?

Als het aankomt op bepaalde kledingstukken, zijn er sommige items die we liever in onze kast hebben hangen dan andere. We lieten je eerder al weten welke kledingstukken niet meer in de mode zijn. In plaats daarvan kun je deze kledingstukken het beste vervangen door deze lijst. Als het aan vrouwen ligt lopen alle mannen namelijk in deze kleding, aangezien vrouwen dit aantrekkelijk vinden.

Van stoer naar netjes: dit zijn de looks die jou geheid in de smaak doen laten vallen.

Wit overhemd

Een wit overhemd kun je goed combineren met elk soort kleding. Je kunt het zowel dragen met de bovengenoemde jeans of pantalon, maar ook in combinatie met een pak. Het is dus verstandig om te investeren in een goed model, dat volledig aansluit bij jouw maat en wensen.

De denim jeans

Er is niets zo tijdloos als de denim jeans. Gecombineerd met een basic wit shirt, een denim jacket of een stoere hoodie zorgt deze broek er altijd voor dat jij goedgekleed voor de dag komt. Kies bij je keuze voor een denim jeans voor één licht en één donker exemplaar. Op deze manier kun je ze gemakkelijk combineren met de rest van je outfit. Combineer de lichte bijvoorbeeld met sneakers en de donkere met nettere schoenen. Benieuwd welke pasvorm jeans je nodig hebt? Check het verschil tussen tapered fit en slim fit jeans.

Pantalon die goed zit

Een denim jeans is natuurlijk een goede casual keuze. Tegelijkertijd zijn er ook veel scenario’s waarin je netter gekleed zal moeten gaan. Een pantalon is hierbij de juiste optie. Vrouwen geven de voorkeur aan een slim fit, die je wat smaller doet lijken én bij de billen strak zit. Ook voor mannen is het namelijk een pluspunt als het achterwerk wordt geaccentueerd.

Leren jas

Verreweg het stoerste kledingstuk voor heren is toch echt de leren jas. Zeker in combinatie met een spijkerbroek en een wit shirt zorgt deze jas voor de ultieme ‘bad boy’-look. Check de 5 manieren om een leren jas te combineren om verrassende combinaties te vinden en die volgende date geheid binnen te slepen.

Leren sneakers

Deze schoen is de combinatie tussen casual (sneaker) en wat chiquer (het gebruikte materiaal). Het is daarom een echte schoen die aantoont dat de drager ervan aandacht heeft besteed aan zijn kleding en uiterlijke verschijning. Kies voor een exemplaar in zwart of (donker)bruin en ga voor een bijpassende riem om het geheel af te maken.