Bed voor huisdieren

Er zijn talloze redenen waarom elke man een hond aan zijn zijde moet hebben. Overdag is de aandacht van je huisdier meestal fijn, maar ’s avonds en ’s nachts kan het voor problemen zorgen. Want forceer jij je huisdier om in zijn eigen mand te slapen, of sta je toch toe dat je viervoeter naast je in bed kruipt? Door het bed voor huisdieren is er nu een oplossing voor het probleem.

Door dit bed voor huisdieren slaapt je maatje wel bij je in de buurt, maar hou jij wel het bed voor jezelf. Je voegt namelijk alleen een tweede, minuscuul bedje toe. Met de Pets Bedside Bunk lijkt het net alsof jouw nachtkastje tot leven komt. Het mini-bedje plaats je naast je bed, bij je hoofdeinde. Zo blijft je metgezel lekker dichtbij. Op een zacht, klein matras zal je huisdier binnen de kortste keren naar dromenland vertrekken en heb jij het vooruitzicht van een rustige avond.

bed voor huisdieren

Het mandje is niet geschikt voor alle honden

De trap van de Pets Bedside Bunk zijn gemaakt van antislip ondertapijt. Bovendien zorgen ze ervoor dat het geluid van pootjes worden gedempt. Zo wordt voorkomen dat je minder in de nacht wakker schrikt. Wel is het belangrijk om te weten dat niet élke hond op het bed voor huisdieren past. Het bed is ingesteld tot 27 kilo. Honden die zwaarder zijn zullen dus toch écht hun toevlucht aan het voeteneind vinden of lekker in hun eigen mand kruipen. Mocht je de trotse eigenaar zijn van meerdere eigenaren, dan kun je gemakkelijk een tweede slaapplek creëren aan de onderkant van het bed. Het bed voor huisdieren is te koop vanaf $200,- wat rond de €180,- ligt.