Onze favoriete Nederlandse presentatrices op een rij

De Nederlandse presentatrices hieronder sluiten de andere knappe presentatrices natuurlijk niet uit. Op dit lijstje staan een paar van de bekendste en natuurlijk mooiste. Ken jij ze allemaal?

1. Sylvana IJsselmuiden

Ze presenteert bij Dumpert en is hierdoor vooral op het internet te zien. Ook doet ze weleens wat in de media rondom Formule 1. Sylvana is een vrolijke, nuchtere Friese. Ze is 27 jaar en kan dan ook nog jaren mee. Ze behoort zeker thuis in deze lijst van knappe Nederlandse presentatrices en ze werd verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland in 2020.

2. Chantal Janzen

Chantal Janzen hoort zeker in het rijtje knappe van Nederlandse presentatrices thuis. Ze draait al jaren mee bij alle soorten programma’s. Ze is niet alleen presentatrice, maar ook musicalster en actrice. Chantal is 42 jaar en heeft een goed gevoel voor humor. In haar programma’s is dat dan ook zeker niet te missen. Kortom: een droomvrouw.

3. Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is bekend geworden van het programma ‘Sterretje gezocht’. Ze won het programma waardoor ze presentatrice werd voor de publieke omroep. Ze is nu televisiepresentatrice van RTL en vroeger BNN. Van 2015 tot en met 2018 werd Kemper genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. De 31-jarige stralende Geraldine hoort zeker weten in het rijtje thuis.

4. Yolanthe Cabau

De beroemde en geliefde presentatrice Yolanthe Cabau is niet weg te denken uit de dromen van de meeste mannen. Ze presenteert en acteert. Deze 36-jarige Nederlandse presentatrice is nog altijd om door een ringetje te halen. Wist je trouwens dat ze uit een heel groot gezin komt? Bekijk maar eens de 8 zussen van Yolanthe Cabau.

5. Katja Schuurman

De knappe 46-jarige Katja is bekend geworden met acteren. Later is er ook bij gaan presenteren. Katja was vroeger al een genot om naar te kijken, maar lijkt met de jaren alleen maar knapper te worden. Een droomvrouw van velen.

6. Holly Mae Brood

Holly Mae Brood is een Nederlands actrice, presentatrice, model, danseres en zangeres. Kreeg vooral naamsbekendheid bij het grote publiek door haar rol als Amy Kortenaer in Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden. Ook heeft ze Love Island gepresenteerd.

7. Sensi Lowe

Sensi is bekend geworden van het presenteren bij Voetbal International en later op Voetbal Inside. Ook als verslaggeefster van Powned is ze tot onze grote vreugde nog niet van de buis verdwenen. De Instagram van Sensi Lowe is een genot om naar te kijken.

8. Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma brengt de programma’s die ze presenteert tot een volgend level van succes. Dat ook zeker met OP1 en de presentatrice is razend populair. De 31-jarige Welmoed Sijtsma is verreweg de populairste presentatrice van OP1. 

9. Maddy Janssen

Maddy Janssen is de knapste voetbalpresentatrice van Nederland. PSV is helemaal haar ding. Niet voor niks presenteert Maddy Janssen dan ook PSV TV en komt zij uit Eindhoven de gekste. De mensen uit het zuiden zullen haar ongetwijfeld kennen.

10. Hélène Hendriks

Hélène Hendriks is een Nederlandse presentatrice, verslaggever en voormalig hockeyster. Ze is vooral bekend van Veronica Inside en weet zich goed staande te houden tussen de mannen in deze wereld. Een echte vrouw met ballen.

Ben jij ook groot fan van mooie vrouwen van eigen bodem? Bekijk dan 5 mooie Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar.