Iris de Graaf

Iris de Graaf is de NOS-correspondent in Moskou en haar hebben we het afgelopen jaar enorm veel op televisie voorbij zien komen. Met haar werk streeft Iris ernaar om het echte nieuws te brengen en ons te laten zien wat er allemaal gebeurt in de wereld. Door haar moed en zelfvertrouwen is zij dan ook uitgeroepen tot Bazaars Woman of the Year 2022 en dat vinden wij dan ook meer dan terecht. Wij maken een diepe buiging voor deze powervrouw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Larissa de Graaf (@irislarisa)

Kim Feenstra

Kim Feenstra is internationaal topmodel. Zij brak door met haar deelname aan de eerste editie van Holland’s Next Topmodel in 2007. Maar Kim is echter veel meer dan alleen een fotomodel. Zij zet zich namelijk regelmatig in voor goede doelen. Zo heeft zij al verschillende jaren op rij kerstpakketten gemaakt voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Wij vinden dit echt een fantastisch initiatief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Rosanna Kluivert

Nog een vrouw die echt in het lijstje prachtige powervrouwen van Nederland hoort is Rosanna Kluivert. Zij is de vrouw van de voormalig Nederlands profvoetballer Patrick Kluivert en maakt zich hard voor straathonden in Curaçao door middel van haar eigen Kluivert Dog Rescue Center.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert)

Chantal Janzen

Menig man is groot fan van Chantal Janzen, want met haar fantastische looks en leuke uitstraling weet zij van ieder programma een regelrechte hit te maken. Naast dat zij met haar looks enorm opvalt is zij met haar magazine &C ook een voorbeeld voor veel vrouwen. Zonder twijfel een van de mooiste Nederlandse blondines.

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen in het schaatsen en deze prachtige powervrouw heeft een fantastische carrière op haar naam staan. Zo heeft zij al vaak goud binnengesleept op verschillende internationale kampioenschappen en deed zij mee aan de Olympische Winterspelen in Peking in 2022, waar ze de zilveren medaille won op de 1000 meter. Maar hier blijft het niet bij. De prachtige Jutta Leerdam werd afgelopen weekend namelijk ook wereldkampioen op de 1000 meter. Wow.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Franky Vedder

De prachtige Franky Vedder is de eigenaresse van het succesvolle sieradenmerk Franky Amsterdam, waar zij zelf ook regelmatig model voor staat. Maar naast haar fantastische looks zet zij zich ook in voor anderen. Zo heeft zij op Valentijnsdag de gehele omzet van haar sieradenbedrijf gedoneerd voor de aardbevingen in Syrië en Turkije. Wij klappen in onze handen voor dit prachtige gebaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Franky (@franky.vedder)

Wendy van dijk

Wendy van Dijk is niet meer weg te denken van de televisie en kennen we dan ook onder andere van de programma’s Wie van de Drie, Hart in Actie en natuurlijk haar typetje Ushi. Naast het succes van presenteren en acteren maakt Wendy zich ook hard voor goede doelen. Zo is zij ambassadeur van Make-A-Wish en Stichting Semmy, maar zet zich ook als Vriend van Het Vergeten Kind in voor kwetsbare kinderen in ons land. Deze mooie vrouw boven de 50 jaar beschikt over een goede mentaliteit en een goed hart. Fantastisch!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen kennen we van haar fantastische modellenwerk voor merken als Guess en Laura Mercier. Daarnaast zien we haar ook regelmatig terug op televisie in programma’s als Expeditie Robinson en Special Forces VIPS. Nu is Sylvia weer terug op de buis als Bachelorette, waarin zij de liefde hoopt te vinden na een turbulent liefdesleven. Wij vinden dit enorm knap en hebben heel veel respect voor de gevoelige kant die zij in het programma laat zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Irene Schouten

Irene Schouten is een schaatsster van topniveau en is actief op zowel de lange baan als de marathon, die zij combineert voor haar specialiteit: de massastart. Hiermee sleepte de blondine op de Olympische Winterspelen in Peking al drie gouden medailles binnen, maar nu mag zij weer een fantastische prestatie aan haar carrière toevoegen. Zo is Irene wereldkampioen geworden op de 5000 meter en brak zij het Nederlandse record. Petje af voor een van de mooiste Nederlandse schaatssters.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Hélène Hendriks

Last but not least behoort voetbalfanaat Hélène Hendriks ook tot ons lijstje. Zij is niet meer weg te denken uit de voetballerij en deinst nergens voor terug. Omdat het haar zo goed lukt om carrière te maken in een wereld die wordt gedomineerd door mannen, heeft zij in 2018 dan ook de prijs Beste Sportjournalist gewonnen. Een waanzinnige prestatie en in onze ogen meer dan terecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)