Wie staan er in de top vijf mooiste Nederalndse vrouwen boven de 50 jaar?

Leeftijd is maar een getal en dat bewijzen deze vrouwen dan ook alleen maar weer. Dit zijn de mooiste vrouwen boven de 50 uit Nederland…

Heleen van Royen

Helene Marggeratha Kroon aka Heleen van Royen kennen we natuurlijk als een Nederlandse romanschrijfster en voormalig columniste. In het jaar 2000 kwam Heleen haar eerste roman uit, wat een enorme hit werd. Deze verscheen in maar liefst elf landen en werd uiteindelijk zelfs een toneelstuk. Kortom, echt een powervrouw die er ook nog eens mega goed uit ziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is niet meer weg te denken van de televisie en kennen we dan ook onder andere van de programma’s Wie van de Drie, Hart in Actie en natuurlijk haar typetje Ushi. Naast het succes van presenteren en acteren heeft ze ook nog eens haar eigen blad WENDY en daarin staat zij regelmatig super fit op de foto. Wendy mag dan dus wel al 51 jaar oud zijn, maar ziet er nog altijd even goed uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WENDY Multimedia B.V. (@wendyonlinenl)

Yolanda Hadid

Yolanda Hadid is nog steeds model en heeft in het verleden ook op heel veel covers van magazines gestaan. Daarnaast is Yolanda met haar prachtige looks ook een echte televisie-personality en was zij onder andere te zien in The Real Housewives of Bevery Hills en is zij op dit moment jurylid bij het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model. Yolanda heeft haar prachtige genen ook doorgegeven aan haar dochters Gigi en Bella Hadid, die beiden internationaal topmodel zijn voor merken als Victoria’s Secret.

 

Maxima

Onze koningin kunnen we natuurlijk niet vergeten in het lijstje mooiste vrouwen boven de 50, want zij is met recht een van de mooiste verschijnen van Nederland. Naast dat de koningin altijd super goed uit de verf komt maakt zij zich ook sterk voor de stichting Meer Muziek in de Klas, om meer muzikaal onderwijs in het onderwijs te kunnen krijgen, vanaf zo een vroeg mogelijke leeftijd. En dat Maxima van muziek houdt is gebleken, zo zingt zij ook graag zelf met haar dochters.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Famke Janssen

Last but not least behoort de 57-jarige Famke Janssen ook tot ons lijstje en haar kennen we natuurlijk van de rol Xenia Onatopp in de zesde James Bond film GoldenEye. Met deze rol werd Famke wereldwijd bekend, waardoor zij later ook te zien was in de X-Men (2000), Taken 1,2 en 3 en. de televisieserie Nip/Tuck uit 2013. Daarnaast ziet de Bondgirl er vandaag de dag nog prachtig uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Famke Janssen (@__famkejanssen__)