Release Narcos: Mexico seizoen 2bekend

Op het gebied van series en nieuwe seizoenen is het een interessante tijd. Eerst werd ons al duidelijk wanneer seizoen 7b van Suits op Netflix verscheen. Ook over het vijfde seizoen van La Casa de Papel hebben we al meer informatie binnen. Nu kunnen we dus ook het tweede seizoen van Narcos: Mexico in dit rijtje opnemen. Laat die gure herfstavonden maar komen, wij zitten veilig binnen voor de buis.

narcos mexico

Acteur verklapt de release datum op Netflix

Acteur José Maria Yazpik (die de leider van het Júarez-drugskartel speelt in de serie) gaf via een reactie op een fan antwoord op de vraag wanneer we seizoen twee kunnen verwachten. Als we Yazpik moeten geloven is dit vanaf februari.

War on Drugs in seizoen 2 Narcos: Mexico 

Nog heel eventjes geduld dus, maar dan hebben we ook weer een spannend seizoen om naar uit te kijken. Het tweede seizoen zal bekende Mexicaanse criminelen introduceren. Denk bijvoorbeeld aan de beruchte El Chapo. De criminelen vertolken een belangrijke rol in de War on Drugs. Hierin spelen de onderlinge kartels, het Mexicaanse leger en Amerikaanse instanties die drugs bestrijden een gevaarlijk spel met elkaar.

narcos mexico

Een andere kant van de drugshandel

De serie blijft natuurlijk fictief. Wellicht ben jij meer geïnteresseerd in een realistische weergave van de drugshandel in landen als Peru en Mexico. Ook dan ben je bij Netflix aan het juiste adres. Daar kan je namelijk ook de documentaire Inside the Real Narcos bekijken, die jouw blik op de drugshandel waarschijnlijk behoorlijk verandert.