Unlocked

Wanneer Alice Racine, een CIA-agente, zonder het te weten in aanraking komt met een groep terroristen die het gemunt hebben op Londen, volgt er een race tegen de klok om de terroristen uit te schakelen en een chemische aanval te stoppen. De veelbelovende actie/thriller wordt geregisseerd door Michael Apted en de cast wordt gevormd door Noomi Rapace, Orlando Bloom, John Malkovich en Michael Douglas. Vanaf 4 mei 2017 zal de film in de bioscoop te zien zijn.

King Arthur: Legend of the Sword

In de nieuwste verfilming van het legendarische verhaal, kruipt Charlie Hunnam, beter bekend als Jax Teller uit Sons of Anarchy, in de rol van Koning Arthur. Hij is een straatjongen die samen met zijn gang de baas is van de straten van Londonium. Niet wetende wat zijn lot is, krijgt hij het zwaard Excalibur in handen. Hij zal de krachten van het zwaard in bedwang moeten houden en het Verzet helpen om Vortigern te verslaan.

In de nieuwste film van Guy Ritchie zullen naast Charlie Hunnam, ook Katie McGrath, Jude Law en David Beckham te zien zijn. Je kunt King Arthur vanaf 11 mei 2017 in de bioscoop zien.

The Circle

Een ambitieuze jonge vrouw wordt ingehuurd door internetbedrijf The Circle. Een bedrijf dat alle persoonlijke informatie van haar gebruikers linkt middels hun universele systeem. “Knowing is good, but knowing everything is better” is zoals zij de toekomst zien. Een toekomst waarin transparantie hoog in het vaandel staat. Echter, wanneer deze persoonlijke data in verkeerde handen valt, blijkt de toekomst minder rooskleurig te zijn dan gedacht. Tom Hanks en Emma Watson hebben de hoofdrol in deze verfilming van de gelijknamige bestseller. The Circle zal vanaf 11 mei 2017 in de bioscoop verschijnen.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

In Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, het 5e deel van de Pirates serie, keert Johnny Depp terug als de iconische Jack Sparrow. Wanneer een oude vijand terugkeert om wraak te nemen op Sparrow, moet hij opzoek naar de drietand van Poseidon om uit de handen te blijven van Captain Salazar. In zijn zoektocht naar het legendarische wapen zal Jack nieuwe allianties moeten smeden en oude herstellen om Salazar te verslaan.

Orlando Bloom zal na een afwezigheid in het vierde deel ook terugkeren om de rol van Will Turner, de kapitein van de Flying Dutchman, te vervullen. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales verschijnt vanaf 25 mei 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Heb jij de releases van afgelopen maand gemist? Check dan hier welke films van april je zeker gezien moet hebben.