Mayans spin-off van Sons of Anarchy

De hitserie krijgt dus een gevolg, maar hoe komt dat eruit te zien? We hebben zojuist officieel bericht gekregen dat acteur Emilio Rivera een grote rol zal spelen in de sequel. De gang president van de Mayans, Marcus Alvarez, hebben we in de afgelopen 7 seizoenen regelmatig voorbij zien komen. Naast dat hij lid was van een rivaliserende motorclub, weten we nog vrij weinig over de Mexicaan.


Het goede nieuws dat de acteur bezig is aan een vervolg kwam van Rivera’s eigen Instagram afgelopen maandag, waarin hij schreef: “Mayan Mondays gonna be a Crazy ride.” Hoewel er nog maar weinig informatie is over het vervolg van een van onze favoriete series, is er voldoende reden om hoge verwachtingen te hebben van Mayans MC.

Sons of Anarchy mayans emilio alvarez man man

Elgin Jams, een van de schrijvers en vriend van S.O.A. acteur Kurt Summit, heeft ervaring met het bendeleven en is zelf lid geweest van een Boston-based gang. Hij was verantwoordelijk voor het verhaal van de Mayans, hij heeft veel inspiratie gehaald uit zijn eigen leven bij het creëren van het verhaal. De kans is groot dat de latino schrijver in deze spin-off opnieuw een belangrijke rol zal gaan spelen.

Onze verwachtingen zijn hoog. Kun jij net als wij niet wachten? Check dan hier 10 toffe series die je wellicht nog niet gezien hebt.