Going in Style

Wanneer drie senioren hun pensioengeld verliezen, besluiten zij om over te gaan tot actie. Ze maken een plan om een bank te overvallen. Echter, is er een klein probleem, ze hebben namelijk geen idee hoe. De film is geregisseerd door Zach Braff de man die J.D. speelde in de serie Scrubs. In de hoofdrol spelen Morgan Freeman en Michael Caine. Going in Style verschijnt vanaf 6 april in de bioscoop.

Fast & Furious 8

Dom en Letty zijn op huwelijksreis. Brian en Mia zijn met vervroegd pensioen en de rest van de crew is vrijgesproken. Het team lijkt tegenwoordig een normaal leven te leiden. Lijkt inderdaad, totdat er een mysterieuze vrouw in het leven van Dominic Torreto komt en hem verleidt om terug te keren naar de criminaliteit. Wanneer hij degenen om zich been bedriegt, wordt de kracht van de groep op de proef gesteld. Het achtste deel in de Fast & Furious reeks, is gevuld met bloedstollende actie en zal vanaf 13 april te zien zijn in de bioscoop.

The Lost City of Z

The Lost City of Z is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van kolonel Percival Fawcett. De Britse ontdekkingsreiziger ging in de jaren twintig opzoek naar een legendarische stad in de Amazone. De zogenaamde Lost City of Z. De rol van Fawcett wordt vertolkt door niemand minder dan Charlie Hunnam. De man die we allemaal kennen als Jax Teller uit Sons of Anarchy. De cast wordt aangevuld door Robert Pattinson, Sienna Miller en Tom Holland. De film zal vanaf 27 april in de bioscoop verschijnen

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Niet alleen The Lost City of Z is vanaf 27 in de bioscoop te zien, zo ook het tweede deel van de Guardians of the Galaxy. De avonturen van het team worden voortgezet. Star-Lord zal samen met zijn team de ‘Galaxy’ opnieuw moeten redden van een ondergang. Oude vijanden worden nieuwe vrienden. Ook maakt de vader van Peter (Chris Pratt) zijn entree. Lukt het team het om de Galaxy te redden en leert Star-Lord meer over zijn verleden?

Naast films worden er ook een aantal toffe series verwacht. Zo ook een serie over het levensverhaal van Joaquín “El Chapo” Guzmán. Check hier de trailer van El Chapo.