De mooiste vrouwen ter wereld

We komen regelmatig de mooiste vrouwen tegen op sociale media, maar vandaag schijnen we een spotlight op twintig dames die tot de elite horen wat betreft vrouwelijk schoon. Dus lees snel verder, want het valt zeker niet tegen.

1. Selena Gomez

Selena Gomez behoort duidelijk in ons rijtje de twintig mooiste vrouwen ter wereld thuis, want met haar engelachtige gezicht en haar prachtige donkere ogen kunnen we geen genoeg van haar krijgen. Wij zijn niet de enige die daar zo over denken, want Selena heeft maar liefst 270 miljoen volgers op Instagram die zij regelmatig verblijdt met de leukste content.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez)

2. Adriana Lima

De Braziliaanse Adriana Lima is vooral bekend als model voor Victoria’s Secret en ondanks haar 40-jarige leeftijd ziet zij er nog altijd fantastisch uit. Kortom, echt een droomvrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adriana Lima (@adrianalima)

3. Gigi Hadid

Grote kans dat er bij de naam Gigi Hadid wel een belletje gaat rinkelen. Dit fantastische model heeft namelijk een aardige carrière op haar naam staan en zien we regelmatig op de grootste billboards.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

4. Beyoncé

Beyoncé, de vrouw waar de meeste mannen het al jaren ontzettend heet van krijgen. Deze powervrouw heeft  al enorm veel in de muziekwereld bereikt en ziet er vandaag de dag nog altijd super goed uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

5. Bella Hadid

Ook Gigi Hadid, haar jongere zusje Bella Hadid behoort zeker tot de mooiste vrouwen ter wereld. Volgens de plastisch chirurg Dr. Silva is haar gezicht namelijk bijna helemaal symmetrisch en dat is te danken aan haar prachtige ogen, wenkbrauwen, neus, lippen, kaaklijn, de vorm van haar gezicht en vooral aan haar kin. Petje af!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

6. Blake Lively

Blake Lively heeft een fantastische carrière als actrice op haar naam staan. Zo werd zij bekend door de serie Gossip Girl en speelt zij de hoofdrol in de Netflix-film Age Of Adaline wat haar maar al te goed af gaat. Zie hieronder Blake haar prachtige looks:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively)

7. Kendall Jenner

De vrouwen van de Kardashian-Jenner familie zijn echt prachtig om te zien en daarom hoort ook Kendall Jenner zeker in het rijtje mooiste vrouwen ter wereld thuis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

8. Megan Fox

Megan Fox kennen we als actrice uit de film Transformers in 2007 en sindsdien heeft zij aardig wat indruk gemaakt. Sterker nog: zoveel indruk dat zij uitgeroepen werd als het sekssymbool uit de 21e eeuw. Goed nieuws voor de vrijgezelle mannen onder ons: sinds kort is Megan Fox weer single.

megan fox mooiste vrouwen ter wereld 2023

9. Emma Watson

Emma Watson kennen we onder andere uit de films Little Women , Beauty and the Beast en The Perks of Being a Wallflower. Met al haar optredens op het grote doel heeft zij echt ons hart gestolen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Watson (@emmawatson)

10. Olivia Wilde

Olivia Wilde speelde in spraakmakende speelfilms, waaronder Tron: Legacy , Cowboys & Aliens en The Lazarus Effect. En ondanks haar 37-jarige leeftijd ziet zij er nog altijd uit om door een ringetje te halen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Wilde (@oliviawilde)

11. Rachel McAdams

Rachel McAdams staat bekend om Regina George in Mean Girls en als actrice uit The Notebook. Ondanks dat dit al een tijdje terug is, ziet Rachel er nog altijd fantastisch uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel McAdams (@rachelmcadams1)

12. Kylie Jenner

Kylie Jenner is niet meer weg te denken van je tijdlijn, want deze brunette ziet er werkelijk waar altijd goed uit en weet ons iedere keer weer enorm aan te trekken met haar fantastische foto’s.

mooiste vrouwen ter wereld anno 2023

13. Jasmine Tookes

Jasmine Tookes is een heel succesvol model en heeft onder andere model gestaan voor Versace, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Saint Laurent en Tom Ford en Victoria’s Secret. En dat allemaal voordat zij de leeftijd van 30 jaar bereikte. Kortom, een hele knappe vrouw die klaar is om de wereld te veroveren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jasmine Tookes (@jastookes)

14. Ashley Graham

Ashley Graham is qua vrouwelijke vormen absoluut de mooiste vrouw ever. Verder is Ashley ook echt een voorbeeld, zo bewijst zij dat schoonheid er in alle maten is en daar zijn wij het helemaal mee eens.

15. Mila Kunis

De actrice Mila Kunis is zowel slim als prachtig en daarom kunnen we wel stellen dat deze parel van een vrouw een van de mooiste vrouwen ter wereld is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mila Kunis (@milalkunis)

16. Kim Kardashian

Na Kylie en Kendall Jenner heeft hun oudere zus Kim Kardashian ook een plaatsje in het rijtje mooiste vrouwen ter wereld veroverd. Zo is zij met haar fantastische vrouwelijke vormen de droomvrouw van vele mannen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

17. Margot Robbie

De Austrialische Margot Robbie is echt een fantastische actrice. Zo speelde zij in The Legend Of TarzanOnce Upon a Time in Hollywood en Suicide Squad. Veel mannen zullen haar rol in The Wolff of Wallstreet nooit – maar dan ook echt nooit – meer vergeten. Wij begrijpen dat maar al te goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

18. Gal Gadot

Gal Gadot verscheen in 2017 in de film Wonder Woman en voor ons is Gal zeker een ‘wonder woman’, want kijk nu eens wat voor bloedmooie verschijning het is. Benieuwd of zij de mooiste superheld ooit is? Bekijk dan Gal Gadot in haar Wonder Woman-pakje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot)

19. Rihanna

Rihanna heeft verschillende hits op haar naam staan en wij kunnen dan ook zeker niet om deze prachtige vrouw heen in ons lijstje, want wat blijft zij een prachtige vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

20. Scarlett Johannson

Last but not least hoort Scarlett Johannson ook zeker in het rijtje mooiste vrouwen ter wereld thuis. Scarlett kun je onder andere kennen van haar rol in de film Black Widow. Maar wij zijn niet de enige van deze prachtige blondine. De films waar Scarlett in gespeeld heeft, hebben in totaal wereldwijd 14,3 miljard opgebracht. Hierdoor is zij dan ook de negende best scorende ster aller tijden. Chapeau!