Wie is Gal Gadot?

Gal Gadot is een fotomodel en actrice uit Israël. Gadot begon met rechten studeren in Herzliya, maar bleef ook aan de slag als fotomodel en ging auditeren voor filmrollen. Internationaal werd ze bekend als actrice door haar rol als Gisele Yashar in de actiefilms Fast & Furious 4 en de vervolg-films Fast Five en Fast & Furious 6. Ze speelde ook bijrollen in andere films.

 

Ook ging ze aan de slag als fotomodel en werd ze in 2015 het nieuwe gezicht van de damesparfums van Gucci. In 2016 was ze te zien op het witte doek als de superheldin Wonder Woman in de film Batman v Superman: Dawn of Justice.

Gadot in haar Wonder Woman-pakje

Op Instagram heeft Gadot op 26 december een post geplaatst in haar Wonder Women-pakje. Daaronder vertelt ze dat WW84 één jaar oud is. “Can’t believe it’s been a whole year since this incredible movie came out and touched so many hearts! I’m so grateful and honored to be playing such an amazing character, to spread her powerful message and to share her wonder with all of you. Can’t wait to be back in those boots…”

Ook speelt de knappe actrice in de film Red Notice. Wat zeggen de recensies van Red Notice (duurste Netflix film ooit)?