De carrière van Megan Fox

Megan Fox is een 36-jarige actrice en model uit Tennessee. Zoals velen van jullie wel weten, was haar rol in de film Transformers haar grote doorbraak. Vanaf dat moment liet ze de harten van talloze mannen van over de hele wereld sneller kloppen. Vervolgens heeft ze in films gespeeld zoals New girl, Jeniffer’s body, Teenage Mutant Ninja Turtles en nog heel veel andere films.

Megan is heel open over haar ‘leven onder de lakens’ en haar losbandige leven is dan ook vaak het middelpunt van de aandacht geweest. In de film Bad Boys speelde ze een verleidelijke danseres op 15-jarige leeftijd. Ze vertelde hierover hoe geweldig ze dat vond en dat ze sinds haar vroege tienerjaren het liefst zo weinig mogelijk kleding aan deed.

Megan Fox woonde al op jonge leeftijd op zichzelf. Ze verhuisde naar Los Angeles toen ze 17 jaar oud was. Haar moeder verhuisde tijdelijk met haar mee totdat Megan genoeg geld had om voor zichzelf te zorgen. De actrice had hier helemaal geen problemen mee omdat ze zich al zelfstandig genoeg vond en haar moeder niet meer wilde zien.

Is de relatie met Machine Gun Kelly voorbij en is ze weer single?

Fans van Megan Fox denken dat zij en Machine Gun Kelly mogelijk hun relatie hebben beëindigd. Op haar Instagram viel gisteren op dat ze al haar foto’s en video’s met de rapper van haar pagina heeft verwijderd, inclusief haar verlovingsaankondiging. Op haar laatste Instagram-post citeert ze een songtekst van het Beyoncé-nummer Pray You Catch Me, dat over ontrouwheid gaat. Zou ze hiemee willen vertellen dat Machine Gun Kelly is vreemdgegaan?

Ook plaatste ze een video waarin ze een envelop verbrandt. Ze volgt op het platform alleen nog drie mensen en dat zijn Harry Styles, Timothèe Chalamet en Eminem. Eminem is ze pas net gaan volgen en laten we het er maar op houden dat hij geen grote fan is van Kelly. Dit is natuurlijk heel overduidelijk allemaal, maar het zou natuurlijk ook één grote publiciteitsstunt kunnen zijn. Of Megan Fox nou écht single is, blijft nog een grote vraag, maar het heeft er alle schijn van. Sinds vanochtend is zelfs heel haar Instagram-pagina niet meer bereikbaar.

Sinds het jaar 2020 hebben ze een relatie en Machine Gun Kelly heeft haar zelfs ten huwelijk gevraagd vorig jaar. Ze ontmoetten elkaar voor het eerste op de set van de thrillerfilm Midnight in the Switchgrass en het ging meteen al erg snel tussen de twee. In het begin van de relatie heeft Megan in een de videoclip van Kelly gespeeld genaamd Bloody Valentine. Megan is eerder getrouwd geweest met acteur Brian Austin Green, met wie zij drie zoons heeft. Kelly heeft zelf ook een dochter vanuit een eerdere relatie.