Volgens de wetenschap zijn dit de top 10 mooiste vrouwen ter wereld

Het lijstje top 10 mooiste vrouwen ter wereld is tot stand gekomen door een plastisch chirurg genaamd Dr. Julian De Silva. Hij is een cosmetisch chirurg voor het gezicht en gespecialiseerd in de ogen, neus, gezicht en nek. Dr. De Silva is gevestigd in Londen en is wereldberoemd vanwege het produceren van natuurlijk ogende resultaten.

 

Julian De Silva heeft het lijstje tot stand gebracht door de gulden snede-theorie te gebruiken. Deze theorie werd getheoretiseerd in het oude Griekenland. Nadat het werd gebruikt door kunstenaars om hun kunst perfect te maken, wordt deze theorie nu gebruikt om het perfecte gezicht te bepalen om te weten wie wiskundig dicht bij fysieke perfectie is. Dr. Julian De Silva berekende de grootte en positie van ogen, wenkbrauwen, lippen, neus, voorhoofd, kin en kaak om de lijst van de top 10 van mooiste vrouwen ter wereld te maken. Deze lijst is opgesteld door Dr. D Silva, rekening houdend met de maatschappelijke normen van cosmetische schoonheid.

1. Bella Hadid

Op nummer 1 van het lijstje staat Bella Hadid. Zij scoorde volgens de berekeningen van Dr. De Silva  94,35% en mag zich daarmee de mooiste vrouw ter wereld noemen. Daarmee is ze bijna perfect. Het Amerikaanse model had deze hoge beoordeling te danken aan haar ogen, wenkbrauwen, neus, lippen, kaaklijn, de vorm van haar gezicht en vooral aan haar kin. Eigenlijk wisten we dat al. Zeker met de Nederlandse roots die Bella heeft!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🩋 (@bellahadid)

2. Beyoncé

Beyoncé staat op nummer twee en scoorde zeker niet veel lager dan Bella Hadid. De prachtige zangeres eindigde met een score van 92,44% net achter het supermodel. Deze 40-jarige moeder van 3 kinderen scoort nog steeds hit na hit en behoort zeker tussen de mooiste vrouwen van de wereld.

3. Amber Heard

Ze staat in deze lijst met 91,85%. Amber Heard maakte in 2004 zowel haar filmdebuut in Friday Night Lights als haar televisiedebuut. Ze is ook onder andere de ex van Elon Musk.

4. Ariana Grande

Op de vierde plaats met een score van 91,81% staat ook Ariana Grande in het lijstje van mooiste vrouwen ter wereld. Ariana is bekend geworden van het acteren in de serie Victorious als Cat. Sinds 2013 is ze voornamelijk bekend als zangeres.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

5. Taylor Swift

De Amerikaans singer-songwriter, muzikante en actrice Taylor Swift staat ook in de top tien van deze mooie vrouwen. Ze werd internationaal bekend met de single “Love Story”. Ze scoorde op de gulden snede-theorie een score van 91,6%.

6. Kate Moss

Het Britse fotomodel Kate Moss behoort zeker tussen de mooiste vrouwen op onze aardbol. Het bekendst werd ze van haar werk voor Calvin Klein, daarvan werd ze ook het vaste gezicht. Ze zit al lang in de modellenwereld, want ze werd op haar 14-jarige leeftijd ontdekt. Nu op 47-jarige leeftijd staat ze tussen de mooiste vrouwen van de wereld, met een score van 91,05%.

7. Scarlett Johansson

Deze Amerikaanse actrice staat op plaats 7 met een score van 90,91%. We kennen Scarlett Johansson onder ander van haar rollen in Avengers en Captain America. Ze heeft zelf geen Instagram, dus hieronder zie je een foto van een fanaccount met mega veel volgers.

8. Natalie Portman

Het grote succes van Natalie Portman kwam natuurlijk toen ze de rol kreeg van Padmé Amidala in Star Wars Episode I, II en III. De Israëlisch-Amerikaans actrice staat op plek 8 met een score van 90,51%. Deze knappe verschijning hoort zeker thuis in het rijtje.

9. Katy Perry

Katheryn Elizabeth Hudson, beter bekend als Katy Perry is Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze werd bekend met het nummer ‘I Kissed a Girl’ en heeft daarna nog veel meer hits uitgebracht. Katy heeft volgens de theorie van de oude Grieken 90,08% perfectie.

10. Cara Delevinge

Last but zeker not least in de lijst van de mooiste vrouwen ter wereld: Cara Delevinge. Ze is een is een Brits model, actrice, zangeres en schrijfster. Ze is van alle markten thuis en heeft een perfectie score van 89,99%.

Benieuwd naar nog meer knappe dames? Bekijk dan de knapste vrouwen met krullen.