Bella Hadid (model)

Bella Hadid is volgens de wetenschap de winnares van de mooiste vrouwen ter wereld. Wij weten alleen niet waarom de wetenschap hiervoor nodig was, wij hadden het ook wel kunnen vertellen. Bella werd 9 oktober 1996 geboren en is inmiddels niet meer weg te denken van de catwalk. Het 27-jarige half-Nederlandse model is dan ook niet voor niets meermaals verkozen tot ‘model van het jaar’. Ze mag dan ook zeker niet ontbreken in het lijstje mooiste vrouwen van Amerika.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Gigi Hadid (model)

Naast zusje Bella, is Gigi ook een van de mooiste vrouwen van Amerika. Gigi Hadid zag het levenslicht op 23 april 1995 (28 jaar). Ze is de dochter van multimiljonair en vastgoedmagnaat Mohamed Hadid en de Nederlandse Yolanda van den Herik, wat haar dus half-Nederlands maakt. Ze heeft jarenlang een knipperlicht relatie gehad met Zayn Malik, waarmee ze dochtertje Khai heeft. Naast haar fulltimejob als moeder, is ze ook nog op de catwalk en in reclames te bewonderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Hailey Bieber (model)

Hailey Bieber werd op 22 november 1996 geboren (26 jaar). Het model is inmiddels al weer een tijdje getrouwd met Justin Bieber, maar daar kennen we haar natuurlijk niet alleen van. Zo siert ze regelmatig de cover van menig fashionmagazine en is ze vaak te zien op de catwalk van wereldberoemde merken.

Kendall Jenner (model)

Kendall Jenner kennen we allemaal van The Kardashians en natuurlijk van haar werk als model. Je zou het niet zeggen, maar ze is inmiddels alweer 28 jaar oud (3 november 1995). Maar nog steeds is er een reden waarom halfzusje van Kim Kardashian een van de bestbetaalde modellen ter wereld is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Madison Beer (zangeres)

Madison is hot, haar muziek slaat aan en ook haar verschijning is zeker het volgen waard. Haar ruim 37 miljoen volgers op Instagram hebben dan ook elke dag de kans om te mogen genieten van haar uitzonderlijke schoonheid. En ondanks dat we haar allemaal wel kennen, is Madison nog altijd slechts 24 jaar oud. Ze werd namelijk 5 maart 1999 geboren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madison Beer (@madisonbeer)

Madelyn Cline (actrice)

21 december 1997 werd Madelyn Cline geboren, inmiddels is ze dus 25 jaar oud en heeft de wereld kennis met haar gemaakt. Als je Outer Banks op Netflix hebt gezien, wist je al dat zij in deze lijst zal staan. Mocht je toch meer van de films zijn, dan ken je haar vast wel van Glass Onion: A Knives Out Mystery. Daar speelde ze de rol van de beeldschone Whiskey. Iedereen wist bij de scène in het zwembad direct dat zij een van de mooiste vrouwen van Amerika is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madelyn Cline (@madelyncline)

Alex Morgan (voetbalster)

Een van de meest succesvolle voetbalsters in het Amerikaanse voetbal is toch echt Alex Morgan. Inmiddels is alweer 34 jaar (geboren 2 juli 1989) en begint het voetbalpensioen eraan te komen. Maar vergeten zullen we haar nooit, zo heeft ze twee keer achter elkaar het WK gewonnen en is ze vijf keer opgenomen in de FIFPro World XI.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Calvin Klein (@calvinklein)

Alexis Ren (model)

Alexis Ren werd 23 november 1996 geboren en is misschien wel de bekendste onbekende persoon uit de Verenigde Staten. Deze prachtige dame heeft een lichaam waar je ‘u’ tegen zegt. Niet zo heel gek dat ze voor verschillende badmode merken model heeft gestaan. Wij verwachten dan ook dat de volgende merken al in de rij staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexis Ren (@alexisren)

Jasmine Tookes (model)

Jasmine Tookes werd op haar 15e al model. Ze is inmiddels 32 jaar oud (geboren 1 februari 1991) en stond in 2016 op nummer 17 in Forbes ‘World’s Highest Paid Models’- lijst, met een vermogen van 4 miljoen dollar (3,6 miljoen euro). Betalen ze dus toch best goed bij Victoria’s Secret.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jasmine Tookes (@jastookes)

Taylor Hill (model)

Taylor Hill is inmiddels 27 jaar oud (5 maart 1996), maar nog steeds niet weg te denken van de Victoria’s Secret catwalk. Met haar 27-jarige leeftijd, mag ze zichzelf inmiddels wel een ster van Victoria’s Secret noemen. Ze werd op haar 14e al gescout. Sindsdien staat haar leven op z’n kop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Hill (@taylor_hill)

Megan Fox (actrice)

De crush van vrijwel elke man. Megan Fox, geboren 16 mei 1986, is met haar 37 jaar nog steeds wel een van de knapste actrices die op deze aardbol rondloopt. Nadat we kennis maakten met haar in de eerste Transformers–films wisten we dat we vanaf dat moment een crush op Megan hadden. En stiekem misschien nog wel hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Taylor Swift (zangeres)

Taylor Swift werd 13 december 1989 geboren, wat er allemaal in haar leven zou gebeuren had niemand kunnen voorspellen. Ze is inmiddels niet meer weg te denken uit alle hitlijsten en is een van de meest succesvolle artiesten aller tijden. Zo werd ze in 2019 verkozen tot artiest van het decennium (jaren ’10) door de American Music Awards en door Billboard tot vrouw van het decennium (jaren ’10).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift)

Jessica Alba (actrice)

Actrice Jessica Alba werd op 28 april 1981 geboren en is nu dus alweer 42 jaar oud, al zou je dat niet zeggen bij het zien van haar foto’s. Ze werd in 2001 genomineerd voor een Golden Globe voor haar acteerwerk in de serie Dark Angel. Sterker nog, ze kreeg een jaar later daadwerkelijk een Saturn Award uitgereikt voor haar prestaties op het witte doek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Alba (@jessicaalba)

Ariana Grande (zangeres)

We leerden Ariana Grande allemaal kennen als Cat Valentine uit de serie Victorious, maar inmiddels is ze zo veel meer dan dat. Haar ronduit geweldige stem zorgt ervoor dat ze niet meer weg te denken is uit de huidige generatie popmuziek. Bovendien is nog steeds altijd maar 30 jaar oud (26 juni 1993) dus we zullen nog lang genoeg van haar en haar muziek kunnen genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

Natalie Portman (actrice)

Natalie Portman werd 9 juni 1981 en is inmiddels dus alweer 42 jaar oud. Maar haar grote doorbraak kende ze toch echt een tijdje geleden. Dit was namelijk met haar rol als niemand minder dan Padmé Amidala in Star Wars Episodes I, II en III.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natalie Portman (@natalieportman)

Alexandra Daddario (actrice)

Alexandra Daddario (16 maart 1986) is een 37-jarige actrice met Italiaanse en Hongaarse genen. Ze werd vooral bekend dankzij haar hoofdrol in de film Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief. Al kennen we haar stiekem vooral van de nieuwe Baywatch en haar werkelijk waar schitterende blauwe ogen, waar zelfs een badmeester in zou verdrinken.

Olivia Rodrigo (zangeres)

Ze beleefde haar grote doorbraak in 2021. Ze stormde de hitlijsten binnen met de nummer 1 hits met good 4 u en drivers license. Olivia was al redelijk bekend door haar rol in de serie van High School musical, maar haar echte doorbraak voor het grote publiek was toch echt als zangeres. Voorlopig kunnen we niet meer zonder Olivia Rodrigo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Zendaya (actrice)

Niemand minder dan MJ hoort natuurlijk ook in deze lijst. Naast dat ze geweldige benen heeft, beschikt ze ook nog eens over een goede dosis humor. Kan eigenlijk ook niet anders, als je vriend niemand minder dan Spider-Man Tom Holland is. Zendaya, geboren op 1 september 1996 (27 jaar), heeft aan het grote publiek laten zien dat ze kan zingen, dansen en acteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

Jasmine Sanders (model)

Als je bijnaam ‘Golden Barbie’ is, dan weet je eigenlijk wel dat het goed zit. Jasmine Sanders werd 22 juni 1991 (32 jaar) geboren en heeft naast haar goudblonde lokken ook een werkelijk geweldig lichaam. Dit was anderen ook al opgevallen, zo was het topmodel onder andere het gezicht van Nike en Philip Plein.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jasmine Sanders (@goldenbarbie)

Vanessa Hudgens (actrice)

Vanessa Hudgens werd 14 december 1988 geboren en is dus nog even 34 jaar oud. Ze begon haar carrière in High School Musical waar ze de rol van Gabriella speelde. En heel eerlijk: we waren vroeger allemaal wel een beetje verliefd op Gabriella.

Jennifer Aniston (actrice)

Wij kunnen er niet zoveel aan doen, maar ook Jennifer Aniston mag niet ontbreken in de categorie ‘droomvrouwen’. Met haar 54 jaar, is ze nog steeds een van de mooiste vrouwen van Amerika. Iedereen kent haar natuurlijk als Rachel uit de uitermate populaire serie Friends. Stiekem zijn wij, en waarschijnlijk vele mannen met ons, een beetje jaloers op Ross.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Sommer Ray (influencer)

Iedereen die bekend is in wereld van de mooiste fitgirls ter wereld, heeft Sommer Ray (15 september 1996) sowieso wel eens langs zien komen. De bijnaam ‘Billenkoningin’ is ook aan niemand anders dan de 27-jarige Sommer te geven. Mocht je niet weten waar die bijnaam vandaan komt, dan zal onderstaande foto dat wel duidelijk maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sommer Ray (@sommerray)

Addison Rae (influencer)

Wie het over TikTok heeft kan niet om Addison Rae heen. Addison zag 6 oktober 2000 (23 jaar) het levenslicht en is een heuse TikTok- sensatie. Addison behaalde een maar liefst 5,8 miljard likes op het platform. Dus dat ze een sensatie te noemen is, is een understatement.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Addison Rae (@addisonraee)

Corinna Kopf (influencer)

Misschien wel een droomvrouw van de huidige generatie. We maakten kennis met Corinna Kopf toen ze in de vlogs van David Dobrik voorbijkwam. De inmiddels 27-jarige (1 december 1995) influencer heeft sindsdien alle ogen op haar gericht. En dat is niet geheel onterecht wat ons betreft. Met haar geweldige uiterlijk en voorkeur voor een potje gamen, heeft ze alles wat veel mannen zoeken.

Corinna Kopf

Hailee Steinfeld (actrice)

Hailee Steinfeld is niet meer weg te denken uit de Marvel Universe. Zo spreekt ze bijvoorbeeld de stem in van Spider-Gwen. Daarnaast maakte ze naam als Hawkeye in de gelijknamige serie van Marvel. Alsof het acteren zelf niet genoeg is, Hailee ook nog bezig met zingen. Zo bracht de nog altijd slechts 26-jarige (11 december 1996) Steinfeld vorig jaar met rapper Anderson .Paak nog een nummer uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hailee steinfeld (@haileesteinfeld)

Kaia Gerber (model)

De appel valt niet ver van de boom is een spreekwoord dat we hier wel kunnen gebruiken. Kaia Gerber (3 september 2001) is namelijk de prachtige dochter van het supermodel Cindy Crawford en is dan ook zeker een van de mooiste vrouwen van Amerika. Daarbij komt dat ze pas 22 jaar oud is, waardoor we haar nog vaak genoeg terug zullen zien op verschillende covers en catwalks.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber)