De carrière van DI-RECT

DI-RECT is een Nederlandse band die momenteel bestaat uit Jamie Westland (drums), Frans van Soest (gitaar), Bas van Wageningen (basgitaar), Paul Jan Bakker (gitaar) en Marcel Veenendaal (zanger). De band begon met Tim Akkerman, die tien jaar lang de leadzanger was, maar in 2009 uit de band stapte en werd hierna opgevolgd door Marcel Veenendaal.

In 1999 werd DI-RECT opgericht door de vader van Jaimy (Dick Westland) en Dennis van Hoorn. Het klikte gelijk tussen de vier tieners en samen brachten ze vervolgens een demo uit met vijf tracks, waarvan één was Just the way I Do. Ze krijgen al snel veel aandacht en al snel werd hen een platencontract aangeboden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DI-RECT (@directband)

Hoeveel kost een optreden van DI-RECT?

DI-RECT heeft zich goed bewezen met dertien albums, diverse hits, enorm veel awards en duizenden live shows. De band bestaat inmiddels al ruim 20 jaar en samen hebben ze al ongelofelijk veel hits gescoord, zoals Just the Way I Do, Soldier On en Inside my Head. Om deze reden zal het natuurlijk geen koopje zijn om de band in te huren voor een geweldig feest. Voor een optreden van 60 minuten, vraagt DI-RECT meer dan € 50.000. Dat is een duur grapje, maar dat is het uiteindelijk allemaal waard na hun bekende hits gehoord te hebben. Heb je te veel geld over en wil je zorgen voor een feestje dat niemand zal vergeten? Boek dan DI-RECT.

Ben je ook benieuwd wat andere BN’ers verdienen? Dit bizarre bedrag verdient Emma Heesters per optreden van 30 min.