Het topmodel Cindy Crawford

Cindy Crawford is al model sinds haar studententijd. Ondanks dat ze een studiebeurs had gekregen voor de studie chemische technologie, besloot ze toch het modellenwerk een kans te geven. Ze brak pas definitief door toen ze de Elite ‘Look of the Year’ Award won in 1982.

Ze was een van de eerste bekende topmodellen in haar jongere jaren, maar wij snappen heel goed waarom zij nog steeds zo populair is. Ze is niet voor niets een van de tien mooiste vrouwen van de afgelopen eeuw. Ze trouwde op 29 mei 1998 met Rande Gerber. Met hem kreeg ze een zoon, Presley Walker en een dochter Kaia Jordan. Kaia is de dochter die wij willen uitlichten vandaag en je ziet misschien wel waarom.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford)

Maak kennis met haar dochter: Kaia Gerber

Kaia Gerber is dus de dochter van Cindy Crawford en Rande Gerber. Ze is geboren op 3 september 2001. Kaia Gerber is vanaf jonge leeftijd al bezig met modellenwerk. Toen ze nog maar tien jaar oud was, had ze al haar eerste klus voor de kinderlijn van Versace.

Ze maakte op haar vijftiende haar acteerdebuut in de film Sister Cities. Ze werd het gezicht van het parfum Daisy van Marc Jacobs en maakte in 2017 haar catwalkdebuut. Kaia Gerber heeft al voor veel verschillende merken op de catwalk gelopen. Met haar bruine haar en haar mooie ogen, smelt iedereen wanneer hij haar ziet. Het is ook niet gek dat wij haar even uitlichten.

Een carrière in de muziekwereld

Het 20-jarige model is heel erg succesvol op de catwalk en voor de camera. In de karaokebar komt haar talent helaas niet helemaal tot zijn recht. Ze geeft namelijk aan in een interview met ELLE dat ze de slechtste zangeres ter wereld is. Dus die zangcarrière kan ze op haar buik schrijven, niet dat ze die nog nodig had.

Nog geen genoeg van deze schoonheid gekregen? Dan heb je geluk. Zo nu en dan plaatst ze een best gewaagde foto op Instagram. Wij selecteerden er een aantal: