Nieuwe Belgische serie De Kraak van de makers van Undercover

Terwijl we nog moeten wachten op een bevestiging of Undercover seizoen 4 komt, kunnen we ons al wel vast gaan verheugen op een serie van dezelfde makers. De serie De Kraak is een Vlaamse serie. In België is deze al een tijdje geleden uitgekomen en ondertussen te zien op de streamingdienst Streamz, maar binnenkort kunnen wij hem ook in Nederland bekijken.

 

De serie gaat over de 20-jarige IT student student Jeremy Peeter. Peeters wint een hackerswedstrijd en er zijn een aantal duistere types die daardoor interesse tonen in zijn skills. Een groep oplichters wil zijn hulp om een internationale bank te beroven. Het moet de grootste kraak ooit worden, met een buit van totaal zo’n 350 miljoen euro. Er wordt aan Jeremy dan ook goed geld beloofd en een manier om de dood van zijn vader te wreken. Het doelwit van de groep is een grote bank in Frankfurt. Natuurlijk loopt uiteindelijk alles uit de hand. De Kraak is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Vanaf wanneer is de serie te zien in Nederland?

De serie De Kraak is vanaf 8 april elke vrijdag om 20.30 te zien op de zender Veronica. In totaal zijn er acht afleveringen. Waarschijnlijk duurt het wel nog even voordat de serie ook op Netflix te zien is.

Bekijk hieronder de trailer van de serie: