De mooiste vrouw van Nederland 2021

Voor wie een opfrisser nodig heeft over wie Monica Geuze is: ze is 26 en vooral bekend als vlogger met een YouTube-kanaal met ruim 542k abonnees. Naast vloggen heeft ze ook al een heel waslijst andere dingen gedaan. Monica begon ooit als DJ voor Ronnie Flex en bracht zelf twee singles uit. Verder heeft ze verschillende tv-programma’s gepresenteerd, waaronder Love Island en Temptation Island. Ook heeft ze meegedaan aan programma’s als Jachtseizoen en De Slimste Mens. In 2017 bracht Geuze een autobiografie uit en ondertussen staan er al twee seizoenen van de realityserie over haar leven op Videoland

 

Wie de FHM 500 kent, de lijst met de mooiste vrouwen van Nederland, weet overigens vast wel dat Monica Geuze in 2021 uitgeroepen is tot de mooiste vrouw van Nederland. Elk jaar wordt de FHM 500 opgesteld, de lijst van de mooiste vrouwen van Nederland. Afgelopen jaar nam Monica de titel van mooiste vrouw over van Sylvana IJsselmuiden van Dumpert. En als je haar nieuwe vakantiefoto’s ziet, snap je wel waarom. Overigens bleef Geuze wel lekker nuchter onder de titel en showde ze juist haar blunder bij de uitreiking op Instagram.

De vakantiefoto’s van Monica Geuze op Instagram

Nu is Monica is op vakantie geweest naar Dubai en showt op Instagram hoe haar tripje was, inclusief een paar foto’s in bikini. De eerste post heeft het onderschrift “Dubai dump gekregen” en bestaat uit een serie verschillende foto’s. We zien onder andere foto waarin Geuze lief lacht naar de camera, maar ook eentje waarin ze een gek gezicht trekt, het gezicht van haar dochtertje afgedekt met een hartje. Niet te vergeten is de foto waarin ze poseert in een blauw met rode bikini. Die showt toch wel  waarom ze de titel mooiste vrouw gekregen heeft.

Zie hieronder een aantal vakantiefoto’s van haar Instagram: