Wie is Corinna Kopf?

Corinna is een YouTuber, streamer en een Instagram-influencer en behoort ook tot de Vlog Squad-groep van de andere bekende YouTuber David Dobrik. Al sinds 2015 hoort zij bij dit kliekje en hier heeft ze veel aan te danken. Vandaar dat ze ook de tekst ‘David’s Vlog’ op haar vinger liet injecteren met inkt. Op Instagram doet ze het ook erg goed, ze heeft daar inmiddels 7 miljoen volgers en op YouTube heeft ze nog steeds 1,72 miljoen abonnees, ondanks dat daar al een hele tijd geen video is geüpload. Wat dan weer geen verrassing mag heten, is dat haar meest bekeken YouTube video (met zes miljoen views) gaat over het passen van verschillende bikini’s.

 

Wat doet Corinna Kopf precies en hoe verdient ze haar geld?

Naast dat Corinna Kopf content deelt op YouTube en Instagram, is ze inmiddels ook een zeer grote naam in de wereld van de expliciete content. De enorme fanbase die ze heeft gecreëerd met haar YouTube en Instagram, is erg kapitaalkrachtig en geeft graag geld aan haar uit. Zo haalde ze in de eerste 48 uur nadat ze een account op een platform (waar men gewaagde content op deelt) maakte, maar liefst 1 miljoen dollar op. Inmiddels zal dit bedrag alleen nog maar toegenomen zijn. Volgens Celebritynetworth zou Corinna Kopf momenteel een ‘Net Worth’ (ook wel te zien als het eigen vermogen) hebben van 12 miljoen dollar.  Insane!

wie is corinna kopf

Iets wat goed mee helpt in het snel verdienen van heel veel geld, is dat je op de site vol expliciete content kunt abonneren voor 20 dollar per maand. Zo kan je in ieder geval een maand lang genieten van alles wat Corinna Kopf voor haar ‘fans’ creëert voor omgerekend nog geen 19 euro. Voorlopig deelt ze op haar account vooral foto’s zo zijn er meer dan 400 pikante foto’s te bekijken op haar account.

Blijkbaar is dat niet de enige manier waarop ze aan geld komt, zo onthulde ze in een YouTube-video van David Dobrik hoe ze met haar verdiende geld omging. Ze zei dat ze met een deel van haar nieuwe inkomen ging gokken om het te vieren. En daar kon ze haar geluk niet op want dit gokje leverde haar nog 30.000 dollar extra op.

Liefdesleven van Corinna Kopf: haar (ex-)vriendjes op een rij

Wie veel op social media zit heeft David Dobrik ongetwijfeld langs zien komen op platformen als Snapchat en YouTube. Corinna Kopf is iemand die veelvuldig te zien is in zijn video’s. Veel kijkers vragen zich dan ook af of die twee een relatie hebben (gehad). Corinna is daar echter heel duidelijk over: ze zijn slechts goede vrienden. Wel hebben ze ooit eens gezoend, maar meer zat er voor David niet in.

david dobrik corinna kopf relatie vriendschap
Corinna Kopf en David Dobrik

In het verleden heeft ze wel een aantal andere ‘vermeende’ relaties gehad:

Todd Smith

De relatie tussen Corinna Kopf en Todd Smith was een spraakmakende relatie die online grote belangstelling trok. Het duo was hecht nadat ze samen tijd hadden doorgebracht als leden van de Vlog Squad. Hun relatie duurde een jaar.

Logan Paul

Logan Paul is zonder twijfel de bekendste naam in de lijst. Corinna Kopf en Logan Paul hadden naar verluidt rond 2018 een kortstondige affaire. Geruchten over het daten van het duo doken op nadat ze Logan Paul opriep op zijn Forest Vlog in Japan. In 2019 werd het paar samen in het openbaar gezien terwijl ze samen naar een basketbalwedstrijd keken. Later gaf Logan Paul in een podcast met ImPaulsive toe dat hij naar verluidt een fwb-relatie had gehad met Kopf.

Adin Ross

In 2021 haalde Corinna Kopf opnieuw de krantenkoppen door haar romantische betrokkenheid met collega-influencer Adin Ross. Het paar creëerde een gekte op sociale media na een kus op een Twitch-livestream. Het moment verspreidde zich snel als een vuurtje op internet. Een paar maanden later eindigde de romance echter, waarbij Kopf achteraf gezien zelfs spijt zou hebben van de relatie.

Huidige relatie Corinna Kopf

Inmiddels heeft ze een relatie met de influencer Sammy Wilk, alias Samuel Wilkinson. Sammy heeft meer dan 2 miljoen Instagram-volgers. Corinna Kopf en Sammy Wilk begonnen te daten in 2021, en hun relatie kwam een paar dagen later snel in de roddelbladen.

Terug naar waar we haar voornamelijk van kennen. Niet alles is namelijk exclusieve content, zo plaatst ze op Instagram ook gewoon nog gewaagde foto’s. Die kunnen we nog gratis bekijken ook. En geloof ons maar, daar krijg je geen spijt van. Bekijk de foto hier.