De mooiste Nederlandse actrices op een rij

Nederland beschikt over talloze talentvolle actrices. Naast hun acteertalent beschikken deze dames over nog meer kwaliteiten. Hun uiterlijk is namelijk ook van uitzonderlijke klasse. Vandaar dat de vijf mooiste Nederlandse actrices voor je op een rij hebben gezet. Enjoy!

1. Abbey Hoes

Abbey Hoes is pas 27 lentes jong en is nu al hard aan het werk om een beroemde actrice te worden. Zo was ze te zien als Pattie in de Nederlandse serie Petticoat. Daarnaast was ze ook te zien in de film The Hitman’s Bodyguard met een kleine rol. Dit was haar eerste internationale avontuur. Hopelijk gaan er nog veel volgen want een dame van de schoonheid als Abbey kunnen we niet voor onszelf houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABBEY HOES 🦦 (@abbeyhoes)

2. Carice van Houten

Onze meest succesvolle Nederlandse actrice is natuurlijk Carice van Houten. Zo was ze bijvoorbeeld te zien in Game of Thrones wat haar definitieve internationale doorbraak betekende.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carice van Houten (@leavecaricealone)

3. Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is inmiddels hoogzwanger en met haar 40 jaar al een vrije ervaren actrice. Toch zou je haar eerder 25 jaar schatten. Met De Luizenmoeder heeft ze haar grootste hit te pakken.

4. Yolanthe Cabau

Terwijl haar ex Wesley Sneijder inmiddels een aardig buikje heeft vergaard, is Yolanthe juist heel fanatiek aan het fitnessen. De prachtige dame kennen we al sinds Onderweg Naar Morgen en is alleen maar knapper geworden in de tussentijd.

5. Holly Mae Brood

De dochter van Herman Brood heeft haar goede uiterlijk van haar vader overgenomen. Ze is pas 26 jaar maar heeft nu al een veelbelovende acteerloopbaan in het vooruitzicht. Je zou Holly Mae Brood ook kunnen kennen als presentatrice van het programma Love Island.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)