De dochter van Herman Brood

Jullie denken natuurlijk: “Brood, die achternaam ken ik ergens van”. Dat klopt. Dit is de dochter van de legendarische muzikant en kunstenaar Herman Brood. Weliswaar niet haar biologische vader, maar Holly Mae Brood beschouwt Herman wel als haar echte vader.

De liefde voor culturele kunst en muziek heeft de Love Island-presentatrice zeker overgenomen van haar vader. In eerste instantie wilde zij namelijk danseres worden. Bij het Junior Songfestival en bij Kinderen voor Kinderen heeft zij ook als danseres meegedaan. Daarna is ze gevraagd om zelf te zingen en had zij een bijrol in de welbekende musical Ciske de Rat. In 2011 heeft zij nog een duet uitgebracht met haar paps. Prachtig.

View this post on Instagram

🦋🌵

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood) on

Holly Mae Brood heeft tegenwoordig de schijnwerpers overgenomen van haar vader, en doet dat met veel pit en overtuiging. Ze werd in eerste instantie bekend door haar rol in de wel bekende soap Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast heeft ze ook in Ik hou van Holland gestaan en meegedaan aan Holland’s Next Top Model. En wij snappen dat volledig, want wat een mooie vrouw in de 20 is dit.

Love Island-presentatrice Holly Mae Brood

Holly Mae Brood is al een tijdje samen met Soy Kroon, de Nederlandse acteur die zij heeft leren kennen op de set van Goede Tijden Slechte Tijden. Ze hebben ook een keer samen meegedaan aan het programma Dance Dance Dance. Als Holly bij Love Island staat, hoeven de single mannen in ieder geval geen poging te wagen. Helaas mannen.

We hebben het nu alweer een tijdje gehad over deze pracht dame, maar is het niet tijd om haar te laten zien? Dit keer hoeft de actrice van Goede Tijden Slechte Tijden niet te presenteren, maar presenteren wij Holly Mae Brood.

View this post on Instagram

💆🚿 #seriousselfie

A post shared by ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood) on