De totale inkomsten van de PSG shirts van Lionel Messi

Volgens Front Office Sports vliegen de PSG-shirts van Lionel Messi als warme broodjes over de toonbank. Vandaag de dag zou zijn shirtverkoop al meer dan 100 miljoen dollar in het laatje hebben gebracht (omgerekend zo’n 85 miljoen euro). Hoewel het salaris van Lionel Messi bij PSG  naar verluidt 41 miljoen dollar per jaar is (omgerekend zo’n 35 miljoen euro), wordt dit uitzinnige salaris dus al voor een deel terugverdiend door de club uit Parijs. Maar zij zijn natuurlijk niet de enige die profiteren van de Messi-gekte. Ook Michael Jordan zit lekker achterover terwijl hij het geld binnen ziet stromen.

Michael Jordan verdient aan Air Jordan

De beste basketballer aller tijden, Michael Jordan, ontvangt zo’n vijf procent van de inkomsten van de shirts van Air Jordan. Dat de kleine Argentijn dus FC Barcelona heeft ingeruild voor Paris Saint-Germain zal als muziek in de oren hebben geklonken bij de voormalig basketballer. Aangezien de shirtverkoop nog altijd als een tierelier gaat, is de gerapporteerde omzet voor Michael Jordan 7 miljoen dollar (bijna 5 miljoen euro).

“The Goat of football making it rain to the Goat of NBA.”

Maar dat Jordan ook houdt van het spenden van zijn money, dat is ook geen geheim. Hij spendeerde maar liefst 2 miljard dollar aan de gekste dingen.