De losbandige Megan Fox weet niet van ophouden

We moeten heel eerlijk zeggen dat Megan Fox wel weet hoe ze onze aandacht moet blijven trekken. Constant zoekt ze opnieuw het randje op met de foto’s die ze op Instagram plaatst. We zien haar regelmatig schaars gekleed, likkend aan een donut of samen met haar verloofde Machine Gun Kelly.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Megan staat in de media ook zeker bekend als een losbandig type dat geen blad voor de mond neemt. Om die redenen verscheen ze dan ook regelmatig in het nieuws. Nu – tijdens haar relatie met Machine Gun Kelly – komen er ook bijzondere uitspraken aan te pas. Zo zouden de twee elkaars bloed gedronken hebben en zou hij een ketting met haar bloed dragen. Niet écht een lieverdje dus.

Intieme foto’s met Kourtney Kardashian op Instagram

Megan Fox is dan misschien niet echt een lieverdje, ze is nog steeds een bloedmooie dame naar wie wij maar al te graag kijken. Ze is nog steeds werkzaam als model en werd door niemand minder dan Kim Kardashian ingehuurd om mee te werken aan een fotoshoot voor haar merk Skims. Ook oudere zus Kourtney Kardashian werd gevraagd en zij en Megan kunnen het wel héél goed met elkaar vinden.

Buiten de officiële fotoshoot om, besloten ze hun eigen intieme fotoshoot te hebben. Dit deden ze al eens eerder en toen konden ze ook niet van elkaar afblijven. Dit keer besloten ze een aantal plaatjes te schieten met een polaroid camera en het ziet er fantastisch uit.

Bekijk de foto’s van Megan Fox en Kourtney Kardashian hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)