Hoe gaat het nu met Megan Fox?

Megan Fox werd in eerste instantie bekend door haar rol in de Transformers en de Teenage Mutant Ninja Turtle-franchises, en heeft ondertussen al heel wat rollen gehad. In 2008 bekroonde het Britse magazine FHM haar met de titel meest sexy vrouw ter wereld. Terecht! Veertien jaar en drie kinderen later is ze nog niet veel veranderd, want de actrice lijkt gewoon maar niet ouder te worden.

 

Gisteren kwam ook het nieuws dat haar scheiding van Brian Austin Green nu eindelijk definitief is. Voordat je een gat in de lucht springt: Megan heeft echter allang weer een nieuwe man aan de haak geslagen. Een paar weken geleden vroeg partner Machine Gun Kelly haar ten huwelijk. Ook de gigantische verlovingsring is duidelijk te zien in de post op Instagram.

Uitdagende foto’s op Instagram

Megan weet van geen ophouden, want na de gewaagde outfit van een paar weken geleden postte ze ook nu weer een paar uitdagende foto’s. Het jurkje, dat Fox droeg naar een fashion show, gaf volgens haar de uitstraling van “Dracula’s dienstmeisje”. Megan Fox lijkt fan te zijn van verwijzingen naar vampieren, want de caption van de video met het huwelijksaanzoek eindigde met “en toen dronken we elkaars bloed”.

In de Instagram post showt Megan haar decolleté in een zwart doorschijnend korset, gecombineerd met een verleidelijke blik. Op de tweede foto poseert Fox op een trap en is de hele outfit te zien. Het korte zwarte jurkje met een doorschijnende zwarte panty laat weinig aan de verbeelding over.