Megan Fox en haar vriend Machine Gun Kelly

De twee hebben elkaar ontmoet in september 2020. Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn sindsdien onafscheidelijk van elkaar. Als stel verschijnen ze voor verschillende shoots, premières en evenementen. Nu is het koppel sinds kort ook verloofd. Fox deelde een video van de verloving op Instagram, die plaatsvond op 11 januari.

Op de een of andere manier, anderhalf jaar later, nadat ik samen door de hel was gelopen en meer had gelachen dan ik ooit had gedacht wat kon, vroeg hij me met hem te trouwen“, schreef ze. “En net als in elk leven voor dit, en zoals in elk leven dat erop zal volgen, zei ik ja… en toen dronken we elkaars bloed.”

Megan steelt nog altijd de show op Instagram

Naast te beschikken over de looks, heeft de brunette al een hele loopbaan in de showbizz- en entertainment wereld achter de rug. Op Instagram houdt Megan Fox ervan om uitdagende en pikante foto’s te delen met haar volgers. Zo ook op afgelopen 18 januari, toen ze meerdere foto’s deelde met uitdagende kleding. Op de Instagram-post is ook haar verloofde, Machine Gun Kelly, te zien. We weten dat Megan er met haar 35-jarige leeftijd nog fantastisch bijloopt en zonder twijfel de pikante outfits rockt.

Voor veel mannen is Megan Fox al jarenlang de ultieme babe en als je een 90’s kid bent is zij wellicht de eerste dame waar je hart sneller van ging kloppen. Megan laat zien dat leeftijd maar een getal is. Megan Fox vroeger vs. nu: ze lijkt niet ouder te worden.