Max Verstappen-Transporter staat te koop

De Volkswagen Transporter is de absolute favoriet onder de werkbussen. De wagen is lekker ruim, maar niet te groot. Daarbij rijdt de bus veel fijner dan alle andere soorten bedrijfswagens. De echte Max Verstappen-fan wil natuurlijk laten zien dat hij elke zondag weer op de bank zit voor de Grand Prix. Hoe kan je dat nou beter laten zien dan je auto helemaal te laten bestickeren met Red Bull stickers en het nummer van onze Max?

 

Dat is precies wat de vorige eigenaar ook dacht. Toch lijkt het er op dat iemand in het gezin die er niet zo blij mee was. De Max Verstappen-Transporter moet namelijk de deur uit en staat te koop op Marktplaats.

Speciaal Max Verstappen busje staat nu te koop op Marktplaats

Wie wil er nou niet als Max Verstappen rijden in een Volkswagen Transporter? Je zou bijna denken dat deze vol gestickerde bus ooit in gebruik is geweest door Red Bull zelf, maar dat is niet het geval.

Voor welk bedrag staat de bus te koop op Marktplaats?

De motor van het werkbusje lijkt ook uit een F1-fabriek te komen. De 180 pk sterke 2.0 TDI trekt namelijk met gemak naar de 191 kilometer per uur. Dat is een hele prestatie voor een doodnormale Transporter. Hierdoor lijkt de wagen niet alleen snel, maar hij is het daadwerkelijk ook nog.

Ben jij helemaal verkocht door deze unieke wagen? Begrijpelijk. De Verstappen-Transporter staat nu te koop op Marktplaats voor 16.950 euro of lease (€226 pm). Een goede deal voor een bedrijfswagen met 135.566 op de teller.

Speciaal Max Verstappen busje staat nu te koop op Marktplaats

Max Verstappen leek in het seizoen van 2021 sneller dan ooit tevoren en dat heeft hij mede te danken aan zijn auto. Waarom was de F1-wagen van Max Verstappen in 2021 stukken sneller?

Foto’s via: occasionvoorraad.nl