Concertreeks in Las Vegas

Een tijdje geleden heeft Adele aangekondigd dat ze een concertreeks in Las Vegas gaat geven. De concertreeks heet ‘Weekends with Adele‘. Na 6 jaar is ze dan eindelijk terug met een nieuw album: ‘30‘.

De single ‘Easy On Me‘ is op 15 oktober 2021 in premi√®re gegaan en is de opvolger van het succesvolle ‘25‘ uit 2015 met o.a. de hits ‘Hello‘ en ‘Send My Love (To Your New Lover)‘. De verwachtingen waren hoog, maar ze heeft deze zeker waar kunnen maken met haar nieuwe songs.

 

Hoeveel verdient Adele met haar nieuwe concertreeks?

De 33-jarige zangeres loopt volgens de Britse krant ‘The Sun’ flink binnen met haar concertreeks in Las Vegas, die dit weekend begint. Ze treedt tot half april op vrijdag en zaterdag op in Vegas. Kaartjes kosten een fortuin, namelijk tussen de 500 en 20.000 dollar. The Colosseum biedt plek aan zo’n 4200 gasten. Wat Adele na zo’n avond verdient is ook een heerlijk bedrag. De zangeres zou een kleine 600.000 euro per avond in haar broekzak mogen steken door Weekends with Adele.

 

Haar verblijf in Ceasers Palace is eveneens indrukwekkend

Ceasers Palace is een iconisch casinohotel aan de bruisende Las Vegas Strip bestaat uit een uitgestrekt complex van gebouwen met een Romeins thema. Door het hotel zou Adele ook flink in de watten worden gelegd. Zo zou er tot half april een suite voor haar zijn gereserveerd die normaal ruim 26.000 euro per nacht kost en heeft ze de beschikking over een butler, assistent, chauffeur en beveiliger. Ook mogen de Adele en al haar gasten volgens The Sun de komende maanden gratis eten en drinken in het resort. Naast het de riante vergoeding heeft ze dus ook nog het geluk met het hotel.

De kaarten voor het concert van Adele was binnen enkele minuten uitverkocht. Niet alle kaarten zijn naar hardcore fans gegaan, maar naar mensen die de kaarten voor een grote winst willen verkopen. Fans zijn woedend door resell-prijs van tickets voor Adele concert.