Weekends with Adele in Las Vegas

Adele kondigde deze week haar ‘Weekends met Adele’-shows aan en beloofde een aantal enorme producties op vrijdag en zaterdag tussen januari en april. Er zijn genoeg diehard fans die alles zouden doen om zo’n kaartje te bemachtigen, maar de prijzen waarvoor de kaartjes worden doorverkocht zijn bizar.

De voorverkoop duurde niet lang, want de tickets waren binnen enkele minuten bemachtigd. De fans werden woedend toen ze een paar minuten later tickets tegen bizarre prijzen op doorverkoopwebsites begonnen te verschijnen. Op sites zoals StubHub en Ticketmaster staan de tickets tussen de $ 2.000 en $ 35.000 in de verkoop.

Een fan raasde: “Adele out her rabbit a** mind with these concert ticket prices.” Een ander zei: “” … guess we’re the ones paying her husband alimony.”

Interessant is dat ook een riskante strategie, want de organisatoren – British Summer Time – hebben gezegd dat niemand erin zal komen zonder de tickets zelf te hebben gekocht. Toch weerhoudt dat sommige mensen er niet van om de regels te omzeilen.

De originele prijzen voor de kaartjes varieerden tussen $85 en $685. Mensen proberen dus wel héél dik te cashen door de kaarten door te verkopen.