Wie is de koper van het penthouse van Lewis Hamilton?

Het meest opvallende aan dit huis is dat Lewis Hamilton er net eens zelf in heeft gewoond. Hij werd na de aankoop van dit penthouse verliefd op een andere woning, een blok verderop. Zijn penthouse werd meteen weer te koop gezet, maar moest twee jaar wachten op een nieuwe eigenaar.

Na een lange tijd in de verkoop te hebben gestaan, is het eindelijk zover. Het penthouse is verkocht. Er wordt flink gespeculeerd dat de nieuwe koper Bill Gates of Jeff Bezos zou zijn. Maar dit zijn alleen maar de speculaties. De koper van het huis heeft gekozen anoniem te blijven.

Wat heeft het appartement te bieden?

Het penthouse met drie verdiepingen is gelegen in New York. Je komt direct binnen met de lift. Het appartement leunt op grote robuuste balken waar je meteen tegenaan kijkt wanneer je het appartement binnenstapt. De balken geven een robuust loft-gevoel. Naast de woonkamer vinden we een donkere houten keuken in combinatie met een modern stukje staal. Typisch geval van jong met oud combineren. Boven vinden we 6 slaapkamers en 5 badkamers. En nog een trap omhoog is het mooiste plekje van het complex. Het mega dakterras beschikt over een zwembad, prachtige planten en heel veel ruimte.

Benieuwd naar het privéleven van de Britse Formule 1-coureur? Check dan ex-vriendin van Lewis Hamilton ruilt de F1-coureur in voor een bekende voetballer.