Camila Kendra is de ex-vriendin van Lewis Hamilton

Slechts drie maanden geleden werd bekend dat Camila Kendra de nieuwe vriendin van Lewis Hamilton was. Hier kwam echter snel een einde aan nadat bleek dat Lewis Hamilton met twee dames tegelijk aan het daten was. Camila maakte een einde aan de relatie met Lewis, maar vond al snel troost bij een andere topsporter.

Oplettende volgers van Camila Kendra herkenden op een onlangs geplaatste foto dat ze voor de gigantische tuin van Chelsea-verdediger Ben Chilwell stond. Zie hieronder de desbetreffende foto op Camila haar Instagram:

Het stel heeft nog niets officieel bevestigd en daten volgens The Sun nog stiekem. Camila was ook te zien op het Stamford Bridge-terrein van Chelsea na hun 4-0-degradatie van Juventus in de Champions League vorige maand. Toeval? Waarschijnlijk niet.

De 27-jarige Camila is geboren op de Dominicaanse Republiek en verhuisde drie jaar later naar Amerika. Ze is topmodel. Met haar krullende lokken, egale huid en blauwgroene ogen. Een gestroomlijnd ‘model’ voor de coureur die nu toch echt alles heeft wat zijn hart kan begeren. Ze kan zo door een ringetje.

Benjamin Chilwell is een Engels voetballer die doorgaans als verdediger speelt. Op 26 augustus 2020 tekende Chilwell een contract tot medio 2025 bij Chelsea, dat circa € 55.000.000, – voor hem betaalde aan Leicester City.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van het Instagram-account van topmodel Camila Kendra.

Benieuwd naar de vriendin van Marcus Pedersen, verdediger van Feyenoord? Bekijk Feyenoord-voetballer slaat knappe Nederlandse hockeyster Noor Omrani aan de haak.