Lewis Hamilton is gespot met Janet Guzman

De Britse krant Daily Mail heeft op hun website foto’s gedeeld waarop je Lewis Hamilton terug ziet lopen naar zijn hotel. Enkele momenten hierna is Janet Guzman gezien hoe ze naar hetzelfde hotel loopt. Zou het zijn dat de twee samen zouden komen in het hotel?

Maandagavond was de avond van het Met Gala. De plek waar alle bekende mensen bij elkaar komen en alles uit hun outfits halen. Het kan altijd beter en altijd meer. De celebrities pakken zo groots mogelijk uit om de aandacht van het publiek te trekken. Er is altijd een groot debat over wie het best gekleed was op het Gala. In onze ogen was het zeker niet Lewis Hamilton, maar dat haalt niet weg dat hij wel degelijk aanwezig was.

Maar Camila Kendra was toch zijn nieuwe vriendin?

We hadden het dus al eerder over Janet Guzman (1,9 miljoen volgers op Instagram en bekend OnlyFans-model), maar deze naam kwam een beetje uit het niets. In de ogen van de media was Hamilton namelijk al een tijdje aan het flirten met een ander model genaamd Camila Kendra (439 duizend volgers op Instagram). De laatst genoemde dame was zelfs gespot terwijl ze een shirt van Lewis aanhad. Is Lewis Hamilton nou zo’n casanova of wordt het allemaal groter gemaakt dan dat het is? Wat we wel weten is dat Lewis niet de lelijkste man op aarde is en dat hij best wel geliefd is onder de vrouwen. Zo heeft hij in het verleden onder andere gedate met Pussycat Doll Nicole Scherzinger. Het zou dus niet gek zijn als deze twee modellen helemaal voor Lewis zouden vallen.

Hieronder nog wat foto’s van de Instagram-accounts van de twee dames:

Dat Formule 1-coureurs vaak een mooie vrouw aan hun zijde hebben, dat is geen geheim. De vriendin van Lance Stroll is misschien wel de mooiste van allemaal. Maak kennis met Sara Pagliaroli.