Is deze vrouw de nieuwe vriendin van Lewis Hamilton?

Een officiële bekendmaking ontbreekt, maar het koppeltje schuwt de spotlights inmiddels niet. Geregeld worden Lewis Hamilton en Camila Kendra samen gespot – iets wat het management van het 27-jarige model initieel stellig heeft ontkend.

Het stelletje liet intussen de nodige breadcrumbs achter op de socials in vorm van foto’s met opvallend overeenkomstige uitzichten. Of van veelzeggende plekken evengoed – zoals Monaco, waar Lewis woont.

Het prille lijkt er inmiddels af. Reden genoeg voor de bestbetaalde Formule 1-coureur om wat opener te zijn. Zou je zeggen. Maar hart luchten bij de pers? Alles behalve. De man die Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls) heel wat jaren terug datete, rept nooit meer iets over dat intieme aspect van zijn privé en maakt (voorlopig) hierin geen uitzondering.

Wie is Camila Kendra?

Camila Kendra anyone? Werp een blik op deze wonderlijke vrouw en oordeel zelf. De corveedienst begon eerder dan verwacht op de redactie, want we moesten collectief de met stomheid geslagen grijnzen van onze koppen afvegen. Jaw dropping. Wederom een gestroomlijnd ‘model’ voor de coureur die nu toch echt alles heeft wat zijn hart kan begeren. Ze kan zo door een ringetje.

Voor de man die ze voor het kiezen heeft, is zij de zoveelste bombshell vlam. Al moest er ongetwijfeld meer gespeeld hebben dan enkel haar hypnotiserende looks… Correct. De (granaat)appel valt wat dat betreft niet ver van de boom. Lewis is Brits, maar zijn vader is afkomstig uit Grenada. Dit piepkleine (ei)landje ligt net als de Dominicaanse Republiek in de Caribische Zee.

Samen terug naar de roots?

Dat biedt waardevol raakvlak, al is het maar omdat familiebezoeken hiermee iets praktischer worden. Niet alleen dat trouwens. Camila verhuisde op haar derde naar de Verenigde Staten, terwijl de bovengenoemde coureur grotendeels opgroeide in het Verenigd Koninkrijk. Ook op een flinke afstand van de roots van zijn vader.

Met een vermogen van boven een miljoen dollar is de nieuwe vriendin van Lewis Hamilton goed bezig met haar model-carrière. Toch is dit peanuts in vergelijking met het vermogen van Lewis Hamilton.