Arne Slot koopt waanzinnige woning in Zwolle

Of de gewezen trainer van AZ erg veel tijd door zal brengen in zijn nieuwe optrekje is nog even de vraag. De reisafstand van Zwolle naar Rotterdam bedraag namelijk nog altijd zo’n 147 kilometer, geen afstand die je even voor je lol dagelijks wil gaan afleggen. Toch is de keuze voor het herenhuis niet zo geheel onlogisch als je zou denken. Voor de koopsom van 1.150.000 euro woont Arne Slot  in ieder geval riant.

De nieuwe residentie van de bij AZ ontslagen trainer ligt in het centrum van de stad. Hij kan dus zo de voordeur achter zich dicht trekken en binnen vijf minuten plaatsnemen op een van de gezellige terrasjes in Zwolle. De Hanzestad telt momenteel ruim 300 cafés, keus genoeg dus. Overigens hoeft hij zijn herenhuis niet te verlaten, het pand is groot genoeg om van te genieten. Zo bedraagt de woonoppervlakte maar liefst 265 vierkante meter, heeft hij vijf slaapkamers tot zijn beschikking en twee ruime badkamers.

arne slot woning te koop

Dat de trainer het prima naar zijn zin zal hebben in zijn nieuwe woning, daar twijfelen we niet aan. Of dat ook geldt voor zijn vrouw Mirjam is nog even de vraag. Wat we wel weten is dat de woning over een prima keuken beschikt. Mocht de familie dus gezellig willen genieten van een goede maaltijd, dan is daar alle ruimte voor. De keuken is namelijk rijkelijk voorzien van topklasse apparatuur. Overigens is het niet de eerste keer dat de familie Slot in Zwolle neerstrijkt, tot 2019 woonden ze er ook al. Of ze het hier lang gaan volhouden zal de tijd moeten uitwijzen.

Check de website van BekendeBuren voor meer foto’s van de woning van Arne Slot.

Benieuwd naar andere woningen van bekende voetbaltrainers? De villa van Dick Advocaat laat zien hoeveel knaken ‘Dagobert Dick’ heeft verdiend.