Voetbaltrainers verdienen een aardig zakcentje

In zijn gigantische huis aan de Vliet in Leidschendam leeft de succescoach een gemoedelijk bestaan. Sinds 2013 is hij eigendom van het onderkomen en daarbij kan hij rekenen op heel wat privacy. De villa ligt namelijk vrij goed verborgen.

Dick Advocaat zou Dick Advocaat niet zijn als hij daarbij ook niet een beetje op de prijs heeft zitten afdingen. De oefenmeester betaalde namelijk zo’n 2.4 miljoen euro voor de riante villa. De vraagprijs lag echter op 3.450.000 euro dus ook buiten het veld doet Advocaat goede zaken. Met een geschat vermogen van zo’n 23 miljoen euro kan Advocaat dan ook wel wat missen.

De gigantische villa van Dick Advocaat

Voor dat geld heb je ook heel wat want de villa bestaat namelijk uit een woonoppervlakte van zo’n 565 vierkante meters. In het huis zijn 9 kamers aanwezig. Waarvan 4 slaapkamers en 3 badkamers. Bovendien bestaat het optrekje uit twee verdiepingen en een zolder. Zijn boezemvriend Cor Pot kan dus altijd op visite komen.

Een student zou al helemaal het mannetje zijn met een woonruimte van 40 meter, maar voor Dick Advocaat is dit slechts de ruimte die hij toebedeelt aan zijn keuken. Daarnaast heeft het huis een eigen fitnessruimte én heeft de woning een eigen insteekhaven voor een boot tot 12,5 meter. Naar verluidt is Feyenoord de laatste klus voor Dick Advocaat en daarna kan hij zich dus heerlijk terugtrekken in deze villa. Achter de geraniums zitten in stijl noemen we dat ook wel.

Check hieronder nog meer foto’s van de woning:

tuin badkamer voetbaltrainer dick advocaat dick advocaat huis