Penthouse op 215 meter hoogte

Dit penthouse is misschien wel de meest luxe die je gaat tegenkomen op Funda. Niet alleen is de wolkenkrabber, De Zalmhaven, met 215 meter hoog de grootste van de Benelux, ook kan jij op die hoogte een penthouse bemachtigen. Het penthouse bestaat uit twee woonlagen plus nog een enorm terras. Of ja, het penthouse is nog in ontwikkeling, dus het is nog niet klaar.

Gelukkig hebben ze wel al de aantal vierkante meters ingedeeld. Zo krijg je in totaal 830 vierkante meter waar je in kan leven. Bestaande uit 700 vierkante meter woonruimte en 130 vierkante meter terrassen. Het penthouse is voorzien van panoramaglas, dus je kan lekker uitkijken over Rotterdam.

rotterdam

Een topper staat te koop op Funda

Je kan niet mooier wonen in een stad als Rotterdam dan lekker hoog in een penthouse. Het penthouse dat op Funda staat is op de 55ste verdieping, met uitzicht op de Maas en het Museumpark en je staat oog in oog met de Erasmusbrug. Zoals de makelaar het zo mooi zegt: “De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp.”

Dat je in het hartje van Rotterdam gaat wonen als je deze woning weet te betalen, is ondertussen wel duidelijk. Over de indeling van de woning is letterlijk nog alles te zeggen: de makelaar is namelijk in zee gegaan met een binnenhuisarchitect. Hierdoor kan je het penthouse nog helemaal indelen naar eigen wens. Wil je er bijvoorbeeld een extra woonkamer bij? Of een studeerkamer? Of wat dacht je van een mega bioscoop?

penthouse funda penthouse funda 4

Dit gaat de woning kosten

Natuurlijk betaal je geen kleingeld voor zo’n groot appartement in de hoogste wolkenkrabber van de Benelux. Nadat je alles zelf hebt ingedeeld, reken je € 5.000.000 euro af. Een flink bedrag, maar dan ga je ook sky-high als het gaat om je woning. Wil je er trouwens een parkeerplaats bij? Dan betaal je nog eens € 37.500,- en €50.000,- voor een tweede plekje.

penthouse funda 2penthouse funda 3