Een prachtige villa in Kralingen Rotterdam

Dit huis is de voormalige woning van de burgemeester. De burgemeester leefde blijkbaar als een vorst, want deze woning is niet alleen schitterend maar bevat ook alles wat je nodig hebt. Met meer dan 600 vierkante meter woonoppervlak heb je meer ruimte dan de paarden in de wei. Verdeeld over vijf verdiepingen, is deze luxe woning op Funda echt een gigantisch huis.

Parkeren op eigen terrein is uiteraard geen probleem en met deze villa woon je in het moderne Rotterdam waar je alles kan vinden wat je nodig hebt.

villa Rotterdam
foto via Funda
villa Rotterdam
foto via Funda

Een voetbalveld in je kelder

In de kelder vinden we dus een voetbalveld, hoe bizar is dat? Dan weet je dat je echt ruimte over hebt. Daarnaast is het plafond 2,40 meter hoog, waardoor de kelder heerlijk ruim oogt en aanvoelt. Naast het voetbalveld vinden we hier ook de wasruimte, wijnkelder en de fitnessruimte. Nu we niet meer naar de sportschool kunnen, is dit natuurlijk dé oplossing die we nodig hebben. En dit was alleen nog maar de kelder.

villa rotterdam
foto via Funda
villa rotterdam
foto via Funda

Als je door de voordeur komt, moet je eerst een twaalf meter lange gang door voordat je iets anders tegenkomt dan marmer. Hoe vet is dat? Verder vinden we op de begane grond de moderne woonkeuken, een prachtig authentieke herenkamer, de zit- en eetkamer én een extra keuken en bijkeuken voor het geval dat. Het huis oogt erg klassiek en de prachtige schuifdeuren tussen de verschillende ruimtes benadrukken dit ook nog eens. De keuken is echter zeer modern en biedt toegang tot het terras en de tuin middels een acht meter brede schuifdeur die geheel open gezet kan worden. Dat is nog eens frisse lucht in je huis krijgen.

luxe woning funda
foto via Funda
luxe woning Funda
foto via Funda
luxe woning Funda
foto via Funda

Een gigantische woning op Funda

Via de klassieke bekleden trap kunnen wij de eerste en tweede verdieping bereiken. Over deze twee verdiepingen zijn de drie badkamers en acht slaapkamers verdeeld. Op de eerste verdieping zijn de master bedrooms te vinden en een balkon. Prachtig afgewerkt en zeer ruim. Op de tweede verdieping vinden we de ‘kinder’kamers die eigenlijk al ongelofelijk ruim en riant zijn. Via de trap kan je ook nog de zolder bereiken die veel ruimte biedt voor speelplezier.

wonen in kralingen
foto via Funda
wonen in Kralingen
foto via Funda
wonen in kralingen
foto via Funda
in de randstad wonen
foto via Funda

In de tuin vinden wij ook nog eens een Rijksmonument wat omgetoverd is tot lounge-schuur. Ideaal voor een tuinfeest, mancave of andere entertainment doeleindes. Dit allemaal krijg je natuurlijk niet zo maar en de villa in Rotterdam kost dan ook 3,2 miljoen euro. We krijgen nooit alle foto’s in één artikel, dus check hier de gigantische woning in Kralingen voor meer foto’s en info over deze klassieke woning op Funda.

Houd jij van grote huizen? Check dan snel dit riante huis in Lunteren.